torstai 4. kesäkuuta 2015

Lomailua ja kisailua

Lomailut jatkuivat tällä viikolla ja suuntana oli Jyväskylä. Pakkohan sitä oli samalla reissulla käydä paikallisella salilla treenaamaassa ja ihmettelemässä tätä yhtä euroopan isointa salia. Puitteet olivatkin todella hyvät ja kävin kahtena päivänä putkeen heiluttamassa tankoa.

Maanantaina tein tempauksia jotka meni kyllä aika vihkoon sillä jaloissa tuntui vielä selkeästi köpishöyryt. Loppuun kuitenkin hauska rallatus:



3 kierrosta
90 du
15 x power snatch 40 jg
Aika: 8:23

Painelin ekan kierroksen putkeen ja sen jälkeen jaoin tempaukset tokalla kiekalla kolmeen osaan ja vikalla tein 8 + 7. Hauska rallatus.

Tiistaina tehtiin Jykylässä paritreeni joka olikin aikamoinen läpsy naamalle.

21-18-15-12-9-6-3
Row cal
power clean 60 kg
Aika: 15:23

Huh. Muutama rive tuli tehtyä. Tämän jälkeen oli kyllä hetken forkut tulessa. Treeni oli kuitenkin hyvä kun muisti pitää maltin päällä.

Seuraavat kaksi viikkoa meneekin aika tulevasti kisahommissa. Nyt viikonloppuna tulossa Crossfit Vantaan ja Central Helsingin throwdown ja sitä seuraavana lauantaina Sawotta johon onnistuin saamaan peruutuspaikan! Eli nyt kaksi viikkoa menee myös treenit aika pitkälti kisoja tukien ja tuskin tulee tehtyä mitään raastotreenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti