perjantai 26. kesäkuuta 2015

Testihommia + ennakkofiilikset Karjan Kovimpien karsinnoista



Tulipa taas vaihteeksi testattua itseään ja samalla taas muistui miten kehonpainoliikkeet eivät kuulu meikäläisen vahvuuksiin :). Tehtiin siis Crossfit Thamesin skill level-testitaulukosta muutamia testejä.

Maximimäärä pistoolikyykkyjä katkeamatta:
Vasen jalka 10, oikea 1

Joo pientä puolieroa havaittavissa. Vasemman jalan 10 yllätti mut positiivisesti sillä en ole pistooleja tehnyt aikoihin ja se on mulle pirun raskas liike. Oikean jalan yksi oli aikamoinen lössähdys. Jostain syystä mun on pirun vaikea päästä kyykkyyn tuon oikean jalan kanssa kun nilkka on niin saakelin jäykkä. Pitäis varmaan tehdä jotain asialle eikä vaan aina selitellä.

Maximimäärä käsilläseisontapunnerruksia: 10 kpl

Tämä oli aikalailla sitä mitä ajattelinkin. Olen tehnyt wodissakin joskus kymmenen putkeen ja näin ne meni nytkin. Pienelläkin painonpudotuksella saisi kyllä helpotusta tähän liikkeeseen mutta tässä vaiheessa olen semityytyväinen sillä muistissa on vielä ajat kun en saanut yhtään hupsua tehtyä ilman abmattia.

Maximimäärä leukoja (kippi): 20 kpl

Fiilikset tästä ihan ok. Ainoastaan otteesta jäi kiinni. Leukoihin on tullut tietty rutiini ja ne menee sut kevyesti nykyään. Tavoite olisi tehdä se 30 putkeen ja sen jälkeen ei tarvitse edes testailla enään :).

Maximimäärä tuplahyppyjä: 63

Tämä oli aikamoinen pettymys. Kyse ei ollut siitä että olisi tullut stipluja, mutta yksinkertaisesti olkapäät väsyivät jostain syystä liian helposti.

500 m soutu: 1:29:06

Ihan ok. Parhaimmillaan olen soutanut hieman alle 1:28 mutta nyt oli jo forkut edellisistä testeistä sen verran solmussa että ei pystynyt parempaan. Ekat 200 m meni 1:25 vauhtia mutta lopun noutaja tuli aiemmin kuin budjetoin.

Maximimäärä burpeita 1 minuutissa: 25 kpl

Tästä en nyt osaa sanoa mitä mieltä olen. Enpä tiedä olisinko pystynyt tuoreena parempaan. Tein niin nopeasti kuin pystyin ja ei tuossa oikein kerennyt väsymäänkään. Sata burpeet on joskus tullut tehtyä seitsemään minuuttiin.

Testit jatkuvat vielä lähiviikkoina ja seuraava onkin jo ovella Karjalan Kovimpien karsintojen muodossa jossa tulen ainakin hakemaan tempauksen ennätystä :)

Tuttuun tyyliin karsintalaji on taas hyvä ja monipuolinen ja mittaa sekä voimaa että koneistoa. Kolmesta osiosta itselle mieluisin ehdottomasti kolmososio vaikka nuo etukyykyt ja hupsut tulevatkin hyydyttämään todella pahasti.

Kuva: Wodcompete



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti