sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Karjalan Kovin 2015 - Karsintalaji

Donniin Karjalan Kovimpien karsintalajit taputeltu. Tuttuun tyyliin laji oli erinomainen. Kolme osiota jotka kaikki mittasi hieman eri osa-alueita. Oma suoritus meni oikeastaan aikalailla siten miten sen ajattelinkin. Ainostaan lopussa tuli pieni romahdus.

Kuva: wodcompete

Ensimmäisessä osiossa siis ideana tehdä buy in tyyppisesti 25 bar facing burpeeta ja sen jälkeen loppuaika chest to bar-leukoja. Time cap oli viisi minuuttia. Burpeissa meni aikaa noin puolitoista minsaa ja siitä pienen heiluttelun jälkeen hyppäsin tangolle. Mulle oli alusta asti selvää että teen ykkösinä leuat. Pystyn niitä tekemään suhteessa paljon enemmän kuin jos väsyttäisin itseni useammalla putkeen tehdyllä toistolla. Alkuun oli hieman vaikeuksia saada rytmiä päälle kun jostain syystä pakki meni sekaisin ja se hieman vei ajatuksia pois suorituksesta. Onneksi vatsa siitä rauhoittui ja lopulta sain 38 leukaa tehtyä.



Ekaan lajiin tavoite oli 40 leukaa eli jäin siitä pari. Silti ihan semityytyväinen vaikka vähän jäi semmoinen olo että vielä voisi parantaa.

Tokaan lajiin mentiin suoraan ekan jälkeen ja ideana oli löytää tempauksen ykkösmaksimi. Ekat kaksi minuuttia menikin oikeestaan forkkuja ihmetellessä. Ne olivat käytännössä tunnottomat. Otinkin heti pohjille 70 kilolla feilin. Tokalla yrittämällä tuo onneksi tuli ja samoi  75 kiloa. Yritin vielä 77.5 kilolla mutta se ei tullut. Tulos silti ok ja tavoitteen mukainen.



Kolmas laji olikin sitten vastenmielinen. Alku meni vielä rullaillessa kun toistomäärät oli niin pieniä mutta kuudennesta kierroksesta eteenpäin homma alkoi maistua aika kuraselle. Hupsuissa tuntui kuin olisi t-rex käsillä yrittänyt työntää sinivalasta ylös ja kyykyt oli niin raskaita että jäin pari kertaa pohjaan. Siis painolla joka on 50 % omasta ykkösmaksimista...

Pääsin kolmannessa lajissa kymppikierroksen kyykyille. Painoin ajan lähestyessä loppuaan kaikki 10 hang cleania putkeen. Sen jälkeen kyykkääminen oli todella veemäistä. Tähän tulokseen olen siinä mielessä tyytyväinen ettei hupsuista tullut ongelmaa mutta kyykkyjen raskaus tuli yllätyksenä.

Eli siis kokonaisuutena semmoinen perusveto. Päätin etten tee enää uudestaan tätä lajia osittain ajan puutteen takia mutta myös siitä syystä että tää oli aika hirveä setti :)


Painojen lisäksi tuli nostettua myös ahvenia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti