tiistai 14. lokakuuta 2014

Tekevälle sattuu

Viime päivinä mulle on tapahtunut mystisiä juttuja treeneissä. Oon mm. kolhinut itseäni tangolla ja kolautellut itseäni mihin sattuu. Ehkä se kertoo siitä ettei pääkoppa ole ollut ihan täysin messissä.



Perjantain treeneissä vedin rinnallevedossa tangon kurkkuuni. Hetken jo ajattelin että joudun keskeyttämään treenit kun sattui niin saakelisti. Pystyin kuitenkin vetämään treenit loppuu mutta vieläkin kurkkuun sattuu kun esim. juon vettä.

Sunnuntaina painonnostotreeneissä otin tempausta alas ja pamautin itseäni tangolla päähän. Ehkä toi hetki kuvasti mun sunnuntain treenejä jolloin ei oikein mikään onnistunut. Tempaus tuntui kuin ei olisi koskaan tehnytkään ja työnnötkin oli todella raskaita.

Tiistain treeneissä onnistuin taas kolauttamaan itseäni tangolla takaraivoon kun tehtiin alkulämmöissä työntöjä niskan takaa. Eipä juurikaan sattunut mutta oma tohelointi pisti taas naurattamaan. Varsinaisen treenin aikana taas onnistuin jysäyttää leuan maahan kesken burpeiden.


Ehkä nämä toheloinnit on pääkopan keino kertoa et deaload-viikolle alkaa olemaan tilausta. Salin ohjelmoinnissa sen aika onkin ensi viikolla. Tosin itse ei pysty ihan täyttä lepoa ottaa sillä menin heikkona hetkenä ilmoittautumaan painonnostokisoihin :). Niistä lisää myöhemmin.

Maanantaina oli voimassa luvassa etukyykkyä ja siellä Wendlerin mukaan 5 - 3 - 1 toistot niin että vikalla otetaan taas maksimimäärä toistoja. Otin viimeisen sarjan 103 kilolla (1 rep max 110 kg) ja tuo tuli kaksi kertaa ylös. Pakko sanoa et vika oli todella ruma ja en ole siitä ylpeä.

Maaanantain treenit
Wod
10 min amrap
3 rounds of
1 power clean + push jerk + front squat
Kolmen kierroksen jälkeen lisää painoa

Aika hauska setti oli kyseessä. Ei sinänsä mikään kova setti koneistolle mutta vikalla kiekalla 90 kilolla heilutellessa tuntu jo aika raskaalta. Työnnöt tuntu hyvältä mutta painon pudottaminen eturäkkiin ja siitä samalla vauhdilla thrustermaisesti etukyykkyyn meneminen oli todella vaikeaa raskaimmilla kiloilla. 

Tiistaina voimassa push press ja harmikseni viimeisessa sarjassa sain 90 kiloa vain kerran ylös. Odotukset oli jossain ihan muualla sillä oli aika vahva olo. Jotenkin en saanut itseäni sit kuitenkaan täysin hereille.

Wodina tehtiin simppeli treeni joka paljasti taas yhden heikkouksen eli käsilläseisontapunnerrus raakana.

Wod
20-15-10-5
Hspu (raaka)
Burpee box jump
Aika:11:40

Hupsut raakana...Kyllä ei toimineet. Sain ehkä viisi tehtyä yhdellä abmatilla pään alla ja sen jälkeen oli hakea sinne toinen, muuten tekisin treeniä vieläkin. Pitää ottaa tuo liike omalle työstölistalle. Tuon liikkeen harjoittelu on onneksi aika helppo toteuttaa (ainakin teoriassa), sen kun heittää itsensä vaikka kotona seinää vasten ja pistää punnertaen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti