keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ghetto Snatch is coming

Kulunut viikko on mennyt enemmän tai vähemmän painonnoston merkeissä valmistautuessa ensi viikonlopun Ghetto Snatch-kilpailuihin joihin menin heikkona hetkenä ilmoittautumaan. Näillä kiloilla ei vielä tarvitse miettiä sijoituksia vaan osallistun lähinnä kokemuksen takia. Hauska testata miten oma sipuli kestää "julkisen" nostamisen.



Painonnostotreenit ovat poikenneet aika paljon mun perustreeneistä. Intensiteetti on ihan toista luokkaa eli tehdään rauhassa ja ajan kanssa kunnon palautuksilla. Pirun hyödyllistä, mutta paikoin mun on vaikea pitää keskittyminen kasassa kun ajatukset lähtee harhailemaan pitkillä palautustauoilla.



Viime viikolla tuli jerkkiennätys 110 kiloa (aiempi postaus) ja pari päivää siitä laitoin myös tempausennätykset uusiksi viidellä kilolla eli huimat 75 kiloa nousi ylös :). Mulla on erityisesti tempauksessa isoja puutteita tekniikassa, joita korjatessa meneekin varmasti tovi, mutta silti viidellä kilolla parantaminen kasvattaa luottanusta tekemiseen.

Tässä pikkupätkä viime viikon perjantain treeneistä. Lopussa myös tuo 75 kilon ennätystempaus



Kieltämättä kroppa ja mieli kaipaa kunnon syketreeniä. Sunnuntain kisojen jälkeen onkin paluu taas normaaliin treenirytmiin ja itsellä loppuvuoden painotus kääntyy kyykkäämisen puolelle. Toki tulen keskittymään myös painonnostoonkin mutta tällä hetkellä mun isoin rajoite on huono kyykky joka heijastuu mm rinnallevetoon, tempaukseen yms.

2 kommenttia:

  1. Ai oot menossa ghetto snatchiin, huomasin sen liiton kisakalenterissa. Rauhassa vaan vaikka lava jännittäisi, varmat raudat alkuun ja hyvät lämmittelynostot.

    Komeissa lukemissa alkaa olemaan työnnöt ja tempaukset!

    VastaaPoista
  2. Noo kyllä tässä vielä aika keposilla kilpoilla mennään :). Kokemuksena varmasti hauska vaikka kieltämättä hieman jännittääkin nostella julkisesti. Kilot nyt on sitö luokkaa ettei sijoituksista tarvitsisi haaveilla edes naisten sarjassa

    VastaaPoista