maanantai 6. lokakuuta 2014

Kuningasliike thruster

Perjantaina oli meikäläisellä vapaapäivä duunista joten pääsin vetämään perinteisen tuplaperjantain. Kroppa oli tosin aika tukossa keskiviikon ja torstain treeneistä joten menohalut ja jaksaminen eivät tällä kertaa ihan kohdanneet.



Aamulla tein ensin clean & jerkkiä ilman suurempia onnistumisen tunteita. Olkapäät eivät olleen miten erityisen hereillä ja lopulta muutin suunnitelmaa niin, että tein seuraavaan setin:

1 clean + 4 front squat 70/80/90

Eli periatteessa tein tuossa viikon etukyykyt vähän eri tavalla eli ensimmäinen toisto rinnallevetona kyyky kautta. Toimi ihan kohtuullisesti. Vika tuli tosin vain kahdesti ylös. 

Iltapäivällä olin edelleen jotenkin voimaton ja ihmettelin edelleen miten ohjelmoin itselleni jotenkin sairaan treenin kahdesta heikkoudestani eli thrusterista ja boksihypystä.

For time
1-10 thruster 60 kg
10-1 high box jump
Aika: 17:42

Pieni aivopieru mättää tankoon toi 60 kiloa mutta tehty mikä tehty. Eipä ole kovin montaa kertaa aiemmin noilla kiloilla tullut tehtyä thrustereita mutta nyt niitä tuli yhteensä 55 toistoa. Siinä combona vielä korkeat boksihypyt niin ei ihme että jalat oli illalla hieman tukossa.

Thruster on kyllä aivan kunkku liike vaikka sitä vihaankin. Koko kroppa tekee duunia ja kysyy aerobisen kunnon lisäksi tietysti voimaa ja lihaskestävyyttä. Edelleen sitä mieltä et jos pitäisi tehdä yhtä liikettä koko loppuelämä niin tuo liike olisi thruster. 

Lauantaina tuli piipahtettua Tallinnassa ja kävin siellä ensimmäistä kertaa elämässäni hieronnassa. Vaikea sanoa oliko yhdestä kerrasta vielä hyötyä mutta ainakin jalat rentoutuivat kivasti. Täytyypi kokeilla uudemmankin kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti