tiistai 7. lokakuuta 2014

Tankoa taivaisiin

Tiistaina vuorossa voimaosuudessa push press kolmosia Wendlerin ohjelman mukaan. Jos ensimmäisen setin jälkeen tunsin, että tänään tanko on kevyempi kuin normaalisti. Ensimmäinen kolmonen 65 kilolla, toka 72.5 kilolla ja viimeinen 80 kilon sarjan otin viisi kertaa ylös kohtuu helposti.





Tämä teki hyvää sillä viime viikolla push pressit oli pirun raskaita ja 5-3-1 sarjassa sain viimeisen toiston vain kerran ylös kun ideana oli tehdä niin monta toistoa kuin mahdollista. Tekniikka voisi olla tietenkin parempi mutta silti tänään nostoista jäi hyvä fiilis!

Päivän wodina oli vähän rauhallisempi ralli
18 min EMOM
8 box jump
6 push jerk 50 kg




Treenistä näki jo paperilla että kyseessä on vähän kevyempi setti. Otin tavoitteeksi tehdä hyviä ja laadukkaita toistoja kuitenkin mahdollisimman nopeasti. Sainkin boksit kulkemaan todella hyvin ja samoin jerkit napsahtelivat ihan kivasti kohdilleen. Boksihypyt tuntuu nykyään ihan eri liikkeeltä kuin aikaisemmin, tähän on kaksi syytä; painonpudotus ja Nanot :). 

Huomenna, jos aikataulut sallii, olisi tarkoitus tehdä Unbroken-karsinta uudelleen sillä ei noilla mun aiemmilla tuloksilla ole näissä kinkereissä mitään käyttöä. Se et onnistunko parantamaan on sit toinen asia ja selvinnee huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti