torstai 15. toukokuuta 2014

Tiukassa on

Kulunut viikko on mennyt asteen kevyemmin johtuen hc tripletin aiheuttamasta väsymyksestä ja pienestä orastavasta flunssasta. Maanantai meni ihan kokonaan lepäillessä, mutta tiistaina treenit maistuivat ja kroppa oli yllättävänkin pirteä.

Voimaosuudessa tuli tehtyä valakyykkyjä kahdeksan toistoin sarjoilla. Vikassa sarjassa tein 60 kilolla ja oli sen verran tiukka, et tanko putosi neljän toiston jälkeen. Silti ihan tyytyväinen. Sarjat meni näin:

Overhead squat

8 x 40 kg
8 x 45 kg
8 x 50 kg
8 x 55 kg
8 x 60 kg

Metcon taas enemmän kehonpainolla tehtävää kikkailua, joka kyllä sopi meikäläisen väsyneelle kropalle. Ideana oli tehdä chipperinä

For time
80 abmat-sit ups
60 wall ball
40 ring push ups
10/10 pistol squat
10 high box jump 75 cm
Aika: 12:14

Treeni ei itsessään ollut mikään jäätävän paha, mut noihin pistooleihin tuhrautui aikaa niin vietävästi. Siellä omassa hiessä maatessani kirosin omia heikkoja reisiänä ja surkeata liikkuvuutta.


Keskiviikkon ja torstain neppailut

Keskiviikon treenit oli omalta osalta floppi. Päiviä jolloin olisi vaan pitänyt jäädä kotiin. En tiedä olinko lähellä tulla kipeäksi vai miks olin niin heikko mut ei kulkenut yhtään. Tanko painoi todella paljon. Jätin suosiolla metconin tekemättä ja lähdin lepäämään kotin. Joskus näin.



Torstaina taas oli pirteä olo ja mies oli treeni-intoa täynnä. Hauskat ulkotreenit oli luvassa ja pitkästä aikaa taas pariwod. Homman nimi:

 30 min amrap:
600 m run
20 KB swing/120 kg deadlift hold
120 kg deadlift hold/20 KB swing
600 m run
120 deadlift hold/20 KB clean
20 KB clean/120 deadlift hold
600 run/walk, carry 2 x 20 kg bumbers
4 rounds of "kottikärry"
Tulos: 1 kierros + 20 swing

Treeni oli ihan hirveä. Siis hyvällä tavalla. Juoksu, kuulat ja mavepidotkin meni ihan hyvin mut siinä vaiheessa kun 600 metrin juoksulle piti ottaa levypainot mukaan niin noutaja tuli. Lähdin alkuun ihan reteästi köpöttelemään ja painelin ihan hyvää vauhtia kunnes tuli totaalistoppi ja sen jälkeen pääsin ehkä maksimissaan 10 m kerrallaan. Painot ei millään pysyneet käsissä kun ne olivat hiestä märät. 

Onnistuin kuitenkin jotenkin pääsemään maaliin ja kerkesin vielä tehdä kahvakuulaswingit ennen kuin 30 minuuttia tuli täyteen. Kaikessa hirveydessään tää treeni oli yksi hauskimmista seteistä mitä olen tehnyt. 

Recovery food


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti