torstai 1. toukokuuta 2014

Reisille meni

Tiistain treenit
Voima: front squat 5 x 8 reps 60 kg
Wod: 3 kierrosta
20 x ball ball
15 x shoulder to overhead 50 kg
20 x box jump
15 x t2b
Kierrosten jälkeen, lepää minuutti ja:
40 double under

Keskiviikon treenit
Voima: 8 min emom snatch 40-60 kg.
wod: for quality
100 punnerrusta
100 vatsaa
5 x 5 lisäpainopunneruksia 10-20 kg

Cut the Crap-kisat. Kuva: Antti Kopra


Maanantaina palauteltiin vielä kroppaa kisojen jäljiltä mutta tiistaina hinku salille oli jo kova. Hieman järkytyin kun huomasin mitä oli ohjelmassa; etukyykkyä ja todella pitkiä sarjoja. Tuskin olen koskaan tehnyt voimaliikkeenä kahdeksaa toistoa ja nyt piti tehdä viisi kertaa kahdeksan toistoa 60 % omasta ykkösmaksimista. Pyöristin kilot hieman alakanttiin eli 60 kiloa tangossa ja oli aika hirveetä. Reidet huusivat hunajaa vaikka kilot eivät olleet mitkään kummoiset.

Etukyykkujen jälkeen oli vuorossa paperillakin aika kovan kuuloinen treeni eli:

Kolme kierrosta aikaa vastaan: (time cap 17 min)

20 x ball ball
15 x shoulder to overhead 50 kg
20 x box jump
15 x t2b
Kierrosten jälkeen, lepää minuutti ja:
40 unbroken double unders

Treeni oli just niin hirveä miltä se näyttääkin. Wall ballit meni mulla ihan persiileen ja pari kertaa pallo tuli naamaan, boxihypyissä huomasin jo ensimmäisen jälkeen et pakko tehdä askelluksina kun reidet oli voimaosuudesta edelleen muusina. Toes to barit meni ihan ok:sti mutta raskaita olivat nekin. Ainoa mikä tuntui kevyehköltä tänään oli shoulder to overheadit. Niitä pystyin nakuttamaan aika kevyesti. Ekalla kierroksella tein kaikki putkeen ja tokalla sekä kolmannella jaoin setit kahtia.

Olin tehnyt kolme kierrosta ajassa 15:30 ja sen jälkeen piti pitää minuutin lepo ennen kuin lähtee hyppimään tuplahyppyjä jotka piti saada katkeamatta. Tiesin, että jos olisin stiplannut hypyissä niin mulla olisi tullut time cap treenissä vastaan. Sain kuitenkin hypittyä kaikki hypyt putkeen. Treenin jälkeen puhaltelin ja keräilin aika pitkään itseäni. Ehkä pikkaisen liian räväkkä treeni siihen nähden, että kroppa ei todellakaan ollut palautunut vielä lauantain kisoista.

Tempailua ja härväilyä

Luulis et olis viisastunut tosta tiistaista ja ottanut keskiviikolle ylimääräisen lepopäivän mutta pakko oli päästä kikkailemaan Open Gymille. No, kikkailuksihan se menikin. Tempauksissa oli idea hukassa ja todella voimattomia yrityksiä. Sain kerran nostettua 60 kiloa enkä edes yrittänyt isompia kiloja. Loppuun härväsin vielä punnerrusten ja vatsojen kanssa. Tein myös pitkästä aikaa punnerruksia lisäpainojen avulla eli ladoin 10-20 kg levypainot selän päälle.

Sen verran on tällä viikolla väsyttänyt, että vappukin meni ihan lepäillessä ja kotona puuhatessa. Toivottavasti energiatasot alkaa pikkuhiljaa palautuu et pääsee taas kunnon treenaamiseen kiinni.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti