keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kolme kovaa

Launtaina kroppa oli virkeä kuin nuorella vasalla ja suunnitelmissa oli tehdä jerkkiä sekä push jerkkinä, että split jerkkinä. Ennätyksiä ei tällä kertaa tullut mutta pakko olla tyytyväinen kun 90 kiloa tuli kahdesti push jerkkinä ylös. Tuntuipa vielä nin kevyeltä, että kolmaskin olisi ollut mahdollinen.

Loppuun tuli vielä tehtyä ihan näppärä amrap:

12 min amrap
12 burpee
12 toes to bar
40 double unders
Tulos: 4 kierrosta ja 12 burpeeta

En tiedä miksi treenin raakuus tuli yllätyksenä, mutta nyt jälkikäteen mietittynä noi kaikki liikkeet ovat sellaisia et ne pystyy tekee lähes putkeen kovalla intensiteetillä. Lepoa tämmöisessä treenissä ei pitäisi tulla juuri lainkaan. Treeni meni ihan kohtuullisesti, ainoastaan loppukierroksilla toes to barit alkoivat hajoamaan ja jouduin pilkkomaan sarjoja. 

Jalat vahvaksi

Tajusin tossa jonkin aikaa sitten, et mulla on hemmetin heikot jalat. Erityisesti etukyykyssä tää jalkojen heikkous korostuu ja tästä syystä olen päättänyt lisätä kyykkyjä taas reippaasti omaan treenaamiseen. Jossain vaiheessa tuli tehtyä kolme kertaa viikkoon jonkilaisia kyykkyjä mutta nykyään, treenaamisen ollessa monipuolisempaa, kyykkyjä ei ole tullut tehtyä niin usein. 

Sunnuntaina tartuin tuumasta toimeen ja tein etukyykkyä EMOM tyyliin. Valitsin painoksi 80 kiloa ja tein jokaisella alkavalla minuutilla 3 toistoa. Viimeisellä minuutilla lisäsin vielä 5 kiloa lisää. Painot oli tällä kertaa ihan hyvät ja ajoivat asiansa. Halusin, että viimeinen toisto on aina raskas ja sitähän se oli. Ehkä kuitenkin seuraavalla kerralla voisin laittaa suoraan 85 kiloa tai ehkä jopa 90 kiloa joka on melkein 90 % tämänhetkisestä ykkösmaksimista. 

Loppuun vielä yksi viime aikojen kovimmista treenistä:

5 Rounds for time
7 pull ups
7 thrusters 45 g
7 ring dips
7 burpee
Time: 12:50

Treeni ei mennyt erityisen hyvin. Thrusterit oli tosi tiukassa ja en saanut niitä ekan kiekan jälkeen tehtyä putkeen. Kyllä tämmöisiä kiloja pitäisi pystyä liikuttaa putkeen mutta kun ei tule niin ei tule. Leuat meni sentään kaikki unbroken mutta rengasdipit oli aivan jäätävää takkuilua. Käytännössä ekan kiekan jälkeen ne meni ykkösinä tai kakkosina. 


Hyväntekeväisyys wod "Heidi"

Maanantaina tehtiin Crossfit Vantaalla hyväntekeväisyys wod "Heidi" joka näytti jo paperilla todella haastavalta treeniltä. Ideana oli tehdä:

5 Rounds for time
26 x pistoolikyykky
26 x maastaveto BW 100 kg
26 x wall ball 9 kg
26 x leuanveto
26 x tuplahyppy
Tulos: 3 kierrosta ja 10 pistoolia (time cap 40 min)

Suurin onnistuminen tuli ilman muuta pistoolikyykyistä. On päiviä jolloin en saa tehtyä yhtään onnistunutta toistoa. Nyt sain kuitenkin tehtyä yli 80 onnistunutta kyykkyä. Ennen treeniä mietin et teenkö kyykyt kevennettynä kuminauhan kanssa. Onneksi en tehnyt. 

Treeniin kuului myös lahjoitus Hyvinkään ammuskeluissa loukkaantuneelle Poliisille, Heidille. Treeni tehtiin todella monella salilla ympäri suomea ja ainakin itsellä tuli lisäenergiaa treeniin kun oltiin hyvällä asialla.

Viikonloppuna nautittiin aika huikeista keleistä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti