keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Parin Peeärrän keskiviikko

Sunnuntain treenit
Voima: overhead squat 1-3 reps 60- 80 kg
Wod: 7 rounds of (time cap 30 min)
7 ring push ups
7 thrusters 60 kg
7 k2e
7 deadlift 110 kg
7 burpee
7 kb swing
7 wall ball
Aika: time cap tuli vastaan neljän rundin jälkeen

Tiistain treenit
Voima: back squat 5 x 8 (70/80/90/90/90)
Wod: 7 minute amrap of
1 power clean
1 jerk
3 back squat (aika uudella kierroksella yksi kyykky lisää)
Tanko ei saa osua maahan missään vaiheessa
Tulos: 10 kierrosta ja yksi kyykky

Keskiviikon treenit
Voima:
Shoulder press 1 x 40/45/50/55/60/65
Push press 1 x 70/75/80/85/90PR
Jerk 1 x 95/100Failed

Wod: Jackie eli:
1000 m soutu
50 thrusteria tangolla
30 leukaa
Aika 9:07


Barbell Heaven


Tiukkoja settejä taas alkuviikko täynnä. Kroppa ei ole edelleenkään ollut ihan täydessä tikissä ja ollut välillä aika väsynyt olo. Sunnuntaina tehtiin muunnos legendaaristesta treenistä "seven". Muunnoksesta huolimatta treeni oli yksinkertaisesti hirveä. Thrustereissa 60 kiloa tuntui tautisen painavalta ja samoin maastavedossa 110 kilon tanko tuntui vähintään tuplasti painavemmalta. Mulla tuli 30 minsan time cap vastaan neljän rundin jälkeen joten en todellakaan koe onnistuneeni. Ainoa mistä jäi kohtuullisen hyvä fiilis oli knees to elbows jotka sain tehtyä kohtuullisen hyvin.




Ennen tuota "seveniä" otin hieman valakyykkyä pohjille ja ihan kivastihan se liikkui, 80 kiloa tuli vielä ylös mutta 85 kiloa jäi puolitiehen. Uskallan kuitenkin sanoa et jos aikaa olisi ollut hieman enemmän niin olisin kerennyt vielä tuon 85 tuoda ylös sillä se ei tuntunut mahdottomalta. Toki aina hyvä selitellä jälkikäteen.

Oliks se polvet sisään vai ulos?


Tiistain tuskien taival

Meillä on nyt uusi jakso voimaohjelmassa ja tiistaina tehtiin piiiitkästä aikaa takakyykkyä. Tällä kertaa toistoja tehtiin 5 x 8 joka on enemmän kuin olen koskaan tehny voimaliikkeenä. Sarjat tuntuivat kestävän ikuisuuden. Itse kyykytkin tuntuivat tosi epäluonnollisilta kun ei ole tosiaan tullut niitä tehtyä pitkään aikaan. Viimeinen kahdeksan toiston sarja 90 kilolla oli jo jäätävän raskas ja hetken luulin et vika toisto jää puolitiehen, mutta sain kuitenkin puserrettua sen ylös.

Päivän wodi oli taas todellinen tuskien taival. Idena oli seitsemän minuutin aikana tehdä aika ensin yksi rinnalleveto riipusta, sen jälkeen jerkki ja perään kolme takakyykkyä ja aina seuraavalla kierroksella takakyykkyjen määrään lisättiin yksi toisto. Tankoa ei saanut missään vaiheessa käyttää maassa.

Tää treeni oli täyttä tuskaa ja jossain vaiheessa tuntui kuin olis sielu irronnut ruumiista, sen verran henkiseks taistoks tää meni. Jaksoin juuri ja juuri runtata kymmenen kierrosta täyteen ja yhden kyykyn seuraavasta rundista ja sen jälkeen kello vapautti tuskasta.


Parin peeärrän keskiviikko

Keskiviikon Open gymissä tein voimaosuuden hieman eri tavalla kuin normaalisti. Otin ykkösiä ja lähdin liikkelle shoulder pressistä ja etenin aina vitosen korotuksissa niin pitkään kunnes en enää sanut painoja ylös. Tämän jälkeen jatkoin push pressillä ja taas vitosen korotuksilla niin pitkään kunnes raudat jäi puolitiehen ja siitä taas eteenpäin jerkillä. Hauska ja erilainen setti. Tulipa sieltä vihdoin push pressiinkin uusi ennätys eli 90 kiloa nousi ylös asti. Ei kyllä tullut kevyesti mutta tuli silti. Jerkissä sain enää 95 kiloa ylös ja satkun nosto epäonnistui.

Loppuun vielä oksat pois benchmark-treeni Jackien kanssa eli

1000 m soutu
50 thrusteria 20 kg
30 leukaa

Otin soudun ehkä liian nopeasti. Kello näytti kilometrin jälkeen 3 min 22 sekuntia joka on neljä sekuntia hitaampi kuin oma 1 kilsan ennätys. Liian kova vauhti kostautui thrustereissa kun persus huusi hunajaa. Sain ne kuitenkin tehtyä kympin sarjoissa. Leuat meni aika huonosti ja niihin meni liikaa aikaa. Siltkin tämänpäiväinen tulos oli 52 sekuntia parempi kuin helmikuussa joten pakko olla tyytyväinen. Melkein minuutti pois treenistä kuin treenistä on kova juttu.

Push press


3 kommenttia:

  1. Teiksä ton overhead partyn muunnoksen emomina vai fiiliksen mukaan?

    VastaaPoista
  2. Kovia settejä! Millä säädöllä sulla on soutulaite noissa tonnin vedoissa?

    VastaaPoista
  3. Emomina Tommi. Soutulaitteessa mulla tais olla kasivastus. Muistaakseen ikivanha ennätys on tehty 10 vastuksella. Täytynee kokeilla tässä lähipäivinä tota kilsaa oikein tosissaan

    VastaaPoista