perjantai 23. toukokuuta 2014

Kaikennäköistä kippailua ja kikkailua

Viikko on nyt menty deload-viikon takia kevyemmällä ja energia sekä treeni-into alkaa palata kohisten. Ollut muutama vähän vaikeampi viikko takana johtuen aika raskaista treeneistä ja huonosta palautumisesta. Nyt kun kroppa on saanut hieman lepoa niin menohaluja alkaa taas olla.

Leukailua

Viime sunnuntaina tuli kuitenkin vielä mentyä vähän kovemmin ja treeninä oli

20 min amrap
1 clean and jerk 75 kg
1 round of Cindy
2 Clean and jerk 75 kg
1 round of cindy
Every round add one more clean & Jerk
Tulos: 7 rounds and 6 clean and jerks



Treeni oli aika brutaali, muttei ihan niin paha miltä se näytti paperilla. Noilla kiloilla alkaa jo Clean and Jerkkikin jo painaa. Vikalla kokonaisella kiekalla niitä tuli siis seitsemän ja siinä vaiheessa kyllä vinguin kuin pieni sika.





Tiistaina tuli seisottua käsillä enemmän kuin koskaan. Alkuun treenattiin käsilläkävelyn saloja ja taisin tajuta jotain. Jostain syystä en ole uskaltanut viedä itseäni tarpeeksi suoraksi, mutta nyt löysin oikean asennon. Tosta asennosta pitäisi sit lähteä eteenpäinkin...

Käsilläkävelyn jälkeen tehtiin treeni jossa todella kädet joutui koville ja tulipa päästettyä erikoisia huutojakin kesken treenin. Ideana oli tehdä:

13 minuutin EMOM
1 minuutti käsilläseisontapitoa
1 minuutti lepoa

Tarkoitus oli pysyä pidossa mahdollisimman kauan. Ensimmäisessä pidossa pysyin koko minuutin, mutta seuraavissa jouduin aina puolessavälissä pudottautumaan alas. Loistava treeni jossa todella tulee tutuksi pää alaspäin oleminen. 


Keskiviikkona tehtiin kisaryhmän treeneissä Regionalsien event 4 eli:

21-15-9-6-3 toistoa aikaa vastaan
Handstand push up
Font squat 60 kg
Bar facing burpee
Aika: 22 min

Hirveetä kuraa. Hupsuissa mulla meni ikuisuus kun en vaan saanut nakuteltua niitä putkeen. Kiloissa oli rankka skaalaus deload-viikon takia, mutta silti ne oli raskaita. Tosin enemmän otti yläkerrasta. Sinänsä outoa. Burpeet meni ihan kohtuullisesti mutta kokonaistreeniin meni niin paljon aikaa et melkein hävetti. Treenin jälkeen kylvin hetken omassa hiessäni.


Unohdin paidan salille. Se oli ystävällisesti siirretty löytötavaroihin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti