torstai 17. syyskuuta 2015

Unbroken 2015- karsinta



Lähiviikot ovat menneet erilaisten karsintojen parissa kun ensin oli Showdownin karsinnat ja nyt alkoi Crossfit 8000:sen järjestämät Unbroken-kisojen karsinnat. Viiime vuodesta tuttuun tyyliin kyseessä on yksi kerralla tehtävä suoritus joka pitää sisällään kolme erillistä lajia. Itse pidän tämän tyyppisistä seteistä, sillä ne eivät sotkea omia treenejä viikkokausiksi ja toisaalta pitkä ja monipuolinen setti mittaa hyvin sitä kuinka urheilija hallitsee eri liikkeet väsyneenäkin.

Tämän vuoden karsintalaji on seuraavanlainen:

1 laji: 6 min amrap
30 double unders
9 chest to bar pull ups
Tulos: 6 kierrosta

2 laji: 6 min to find
3rm thruster
Tulos: 80 kg

- rest 3 min -

3 laji: 8 min amrap
15 wall ball 9 kg
20 snatch 40 kg
20 wall ball 9 kg
15 snatch 55 kg
25 wall vall 9 kg
Max rep snatch 70 kg
Tulos: 73 reps

Eka laji meni hemmetin hyvin. En ole mikään bodyweight-ninja mutta chest to bar-leukoja on tullut treenattua pirusti lähiaikoina ja se näkyi nyt. Pystyin tekemään alusta lopppuu  treenin käytännössä emom-tyyliin. Tein alusta asti leuat kolmosina, ainoastaan vikalla minuutilla vedin ykkösinä.



Kakkoslaji eli thrusterin kolmosmaksimi meni aikalailla odotetusti. Tein ensin suhteellisen helpon kolmosen 75 kilolla ja sen jälkeen 80 kilolla. Yritin vielä 85 kilolla joka päätyi epäonnistumiseen. Kilot ovat suorastaan säälittäviä. Jaloista puuttuu raakaa voimaa.

Kolmoslaji menikin vähän vihkoon. Olin aivan mössönä ja jopa 40 kilon tempauksetkin tuntui raskailta. Tein ne vitosina ja sen jälkeen wall ballit, jotka yleensä on mulle helppoja,  tuntuivat nyt kaameilta. Tempaukset 55 kilolla olivatkin jo todella tukkoisia. Mätin niitä menemään ykkösinä ja pääsin vielä heittämään kolme wall ballia kunnes aika loppui.

Aion tehdä tämän vielä toiste jolloin tavoitteena tehdä ekassa samat kuusi kiekkaa, thrustereissa teen vain yhden yrityksen suoraan 82.5 kilolla jotta maksimoin levon kolmoslajiin jossa tavoitteena saada edes yksi 70 kilon tempaus. Tämä tulos tuntuu ihan realistiselta eikä jättäisi paljoa jossittelun varaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti