maanantai 21. syyskuuta 2015

Painonnostoa

Sunnuntain paritreeni


Painonnostoa (tempausts ja työntöä) ei ole ihan hirveästi tullut tehtyä lähiaikoina, sillä ohjelmoinnissa keskitytään tällä hetkellä hieman eri asioihin. Pyrin kuitenkin kerran viikkoon ottamaan kunnon painonnostosetit jotta tuntuma pysyy.

Viime sunnuntaina tuli tehtyä kolmosia snatch balancella ja tempauskolmosia touch & go-tyyliin. Eilen tein kakkosia samalla tyylillä. Jo viime viikolla raudat liikkuivat hyvin ja tein vikan kolmosen 70 kilolla.


Myös eilen raudat olivat kevyen oloiset. Snatch balancessa tein 80 kilolla kaksi toistoa kun aiemmin 1rm on ollut 85 kiloa. Tempauksessa tein vikan kakkosen 75 kilolla, joka tuntuu jopa uskomattomalta kun otan huomioon, että kuukausi sitten tuo paino oli mun 1rm. Ensi sunnuntaina kokeilen ykkösiä niin nähdään missä mennään.



Loppuun tuli tehtyä vielä hauska pariwod

14 minuutin amrap
3 x 70 kg s2oh
6 x box jump
9 x burpee
Toinen tekee, toinen soutaa 300 metriä ja jatkaa siitä mihin toinen jäi.

Saatiib tehtyä 10 rundia ja risat päälle. Hauska treeni!


2 kommenttia:

  1. Kevyen näköisesti liikkuu rauta, eiköhän sieltä uusia enkkoja synny! Otatko snatch balancen aina samalla tavalla? Lähtöasentona päkiänousu ja sieltä pudotus ilman hyppyä on vähän erilainen mutta myös tosi hyvä tapa saada allemenoa varmemmaksi.

    VastaaPoista
  2. Joo oon myös kokeillut tuota tyyliä heikolla menestyksellä :). Jotenkin aivot eivät sitä tajua, pitää treenaa lisää. Idea olisi ettei tulisi hyppyä tuohon mutta aina se sieltä tulee...

    VastaaPoista