maanantai 14. syyskuuta 2015

Helsinki Showdown Laji 3

Helsinki Showdown pulkassa! Tein kolmannen lajin yhteensä neljä kertaa ja lopputulos jäi kuitenkin hieman harmittamaan yhdestä muscle upista huolimatta. Koska en päässyt etenemään seuraavalle rundille niin treeni jäi mun osalta lyhyeksi joka taas mahdollisti sen että pystyin kokeilemana sitä useamman kerran.



Helsinki showdown laji 3
4 min ikkunassa
30 wall ball
20 box over jump
10 hang power clean 60 kiloa
5 ring muscle up
Jos kerkeät tehdä aikaikkunassa niin aloita alusta, lisää cleaniin painoa + 10 kg jne...

Wall ballit, box over ja cleanit olivat tässä helppoa hommaa. Nakuttelin ne menemään ilman suurta hötkyilyä. Miehestä otettiin mittaa vasta renkailla. Sain tehtyä yhden muscle upin ja toinen oli hyvin lähellä. Tämä oli vähimmäistavoite joten siinä mielessä ok mutta jotenkin haaveilin useammasta. Näillä mennään.

Karsinnat meni muuten kokonaisuutena ihan kohtuullisesti. Ensimmäinen laji meni omasta mielestä todella hyvin ja siinä tuntui, että kaikki mahdollinen napsahti kohdilleen. Toka laji meni kohtuullisesti, ekalla yrittämällä en saanut tulosta ja tokalla sain karhu-komplexissa 90 kiloa joka oli semmoinen "perusvarma" tulos. Pohjilla oli toki Tough Viking ja synttärijuhlat, mutta mitäpä sitä selittelemään. Kolmanteen lajiin ainoa tavoite oli saada edes yksi mu ja sieltä tuli ja se olikin ensimmäinen kerta kun teen ring mu:n metconin aikana.

Leaderboardia on tullut kytättyä aika aktiivisesti tässä lähiaikoina. Kärki on todella tasaista ja kovatasoista mutta osallistujia oli loppupeleissä niin vähän että hetken aloin jo herättelemään toiveita (pelkoja?) Kisapaikasta. Se olisikin ollut aikamoinen paukku esim Jonne Koskelle päästä skabaamaan meikäläistä vastaa :). Kosken reippaasti yli 400 toistoa tässä vikassa lajissa oli jotain sairasta.


Kokonaisuutena ihan suht tyytyväinen olen ja karsinnat toimivat hyvänä valmistautumisena nyt alkaviin Unbroken-karsintoihin. Lajikin julkaistiin yöllä ja siellä on elementtejä jotka sopii hyvin mulle ja sit taas toisaalta elementtejä jotka ei niin hyvin. Tavoite on nyt vain ja ainostaan tehdä semmoinen suoritus ettei jää mitään jossittelujen varaan. Vähimmäistavoite on parantaa viime vuoden sijoitusta ja uskon sen olevan mahdollista. Se kuinka kaukana kisapaikka on jää nähtäväksi.  Toivottavasti karsinnoissa on paljon osallistujia niin saa suhteellisen uskottavan kuvan omasta kunnostaan.

Sunnuntaina tuli muuten pieni onnistuminen kun sain tehtyä 70 kilolla kolme tempausta touch and go tyyliin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti