keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Maanantain treenit, kyykkyä ja soutua

Maanantain treenit
Voima: back squat 7 x 6 toistoa 90 kilolla
Skilli: 3 x 20 pull ups
Metcon: 15 min, every 3 min
Row 500 m
10 ghd
Kyykkimistä

Maanantain treenit olivat luonteeltaan palauttavat. Kyykyssä suht maltilliset kilot, tosin loppua kohti rupes kyllä polttelemaan reisiä, mutta silti ei mikään överi setti. Pakka pysyi suhteellisen hyvin kasassa ja sain ennen treeniä avattua vähän lantiota joka luonnollisesti helpotti kyykkyurakkaa.

Kippileukojen kanssa on tapahtunut ihmeitä. Pystyin tekemään ilman vaikeuksia kolme kertaa 20 leukaa putkeen noin kahden minsan palautuksilla. Muutama kuukausi sitten tämä olisi ollut ihan mahdoton ajatus. Tässä on nyt kuukauden sisään tullut tehtyä varmaan lähemmäs 500 chest to bar-leukaa joten veikkaan et sieltä on tullut jeesiä perusleukoihin :)

Metcon oli hauska rallattelu. Soutua ja ghd-vatsoja joissa olen sysipaska koska mun keskivartalo heikko. Niitä tuli yhteensä 50 joka näin jälkikäteen ajateltuna oli volyymina aika pieni mutta ajoi tällä kertaa asiansa.

Yksi asia on loistanut poissaolollaan viimeaikoina, painonnostovyö. Olen nyt yrittänyt totutella treenaamaan ilman "liikuteltavaa keskivartaloa" josko sitä kautta oppisin käyttämään niitä syviä lihaksia (ovat tosin todella syvällä). Toistaiseksi tuntunut ihan hyvältä enkä ole sen enempää kaipaillyt vyötä. Snatch balancessakin pystyin ottamaan 90 kiloa ilman atomeiksi hajoamista.

Kirjoittelinkin tuossa aiemmin, että tällä hetkellä ei ole varsinaisia paineita tai tavoitteita maksimikiloissa tai benchmarkkien parantamisessa vaan ykköstavoite on tiristää läskiä. Tiristys on sujunut ihan hyvin ja paino on pudonnut noin 100 kilosta 94 kiloon kahdessa kuukaudessa. Eli ollaan tavoitevauhdissa. Loppuvuoteen mennessä tavoitteena painon alkaminen 8:lla eli vielä pitäisi 4.1 kiloa pudottaa. Siitä kun olen viimeksi painanut alle 90 kiloa on aikaa noin 15 vuotta :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti