torstai 10. syyskuuta 2015

Helsinki Showdown laji 2

Helsinki Showdownin kakkoslaji herätti alkuun vähän vastenmielisiäkin ajatuksia mutta loppupeleissä olikin ihan hauska setti. Tai niin hauska kuin 100 burpeeta voi olla. Tein lajin kahdesti koska perjantaina ensimmäinen yritys päättyi katastrogiin. Meni itseasiassa hyvin hilkuille ylipäätään tuloksen saaminen tästä lajista sillä viikonloppu oli lievästi sanottuna säätöä.

Tough Viking 2015


Kävin siis perjantaina tekemässä lajin ja huomasin jo burpeissa, että energiat ei ollut ihan kohdillaan. 100 burpeeta söi ne viimeisetkin rippeet ja en siis saanut edes aloituspainoja ylös. Aloitin 95 kilosta joka oli tässä tapauksessa aivan liikaa ja paino jäi nostamatta. Lajin jälkeen oli aivan jäätävä pettymys sillä edessä oli todella kiireinen viikonloppu ja en ollut varma kerkeänkö tekemään lajia uudelleen.



Lauantaina olikin sitten vuorossa Tough Viking-juoksutapahtuma joka koostui 12 kilsan juoksusta ja paristakymmenestä rastista. Juoksu oli yllätävänkin rankkaa. Mulla oli myös synttärijuhlat 200 kilsan päässä samana päivänä joten hyppäsin käytännössä saman tien maaliintulon jälkeen autoon ja lähdin juhlimaan. Oli jotenkin absurdi tunne matkustaa muutamassa tunnissa Töölönlahden liejuista fiiniin juhlapaikkaan pikkutakki päällä.

Kuva juhlapaikalta


Sunnuntaina kun heräsin mulla oli sellasessa kunnossa kroppa etten voinut kuvitellakaan yrittäväni lajia toiste. Kuitenkin treenikaverien kuumotus ja tuomarointitarjous saivat mut kuitenkin lähtemään boxille uutta yritystä varten.

Otin pikaiset lämmöt ja tein burpeet nyt eri taktiikalla kuin viimeksi eli tein ne 12 toiston sarjoissa suhteellisen nopeasti hyppien. Tämä toimi ja burpeisiin meni 30 sekkaa vähemmän aikaa kuin ekalla yrityksellä enkä ollut läheskään niin puhki.

Bear complexin aloitin nyt 80 kilosta ja otin sen kevyesti jonka jälkeen ladoin tankoon kympin lisää ja onnistuin vielä 90 kilossa. Sen jälkeen en kerennyt enää nostamaan. Jäi pirun hyvä fiilis, että sain tästä ylipäätään tuloksen. Perjantain möhläilyjen jälkeen olin täysin varma että jään ilman tulosta mutta nyt sain ok tuloksen vaikka kroppa oli muusina.

Keskiviikkona paluu normaaleihin treeneihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti