torstai 30. huhtikuuta 2015

benchmark DT

500 treeniä Vantaalla, kuva wodconnect



DT on yksi omista suosikkitreeneistä joka mittaa sekä koneistoa, että voimatasoa. Olenkin tehnyt sen jo nyt kolme kertaa. Viimeksi tammikuussa aikaa meni 15:57 ja nyt lähdin hakemaan tuohon parannusta huolimatta siitä, että kevät on mennyt himmaillessa olkapääm takia ja viimeisten viikkojen viikonloppuelämä on ollut "rapeaa" erilaisten juhlien takia.

DT
for time
12 deadlift 70 kg
9 hang power clean 70 kg
6 push jerk 70 kg
Time: 14:26

Suunnitelma oli tehdä tasaisia kierroksia, jostain syystä kuitenkin TAAS höntyilin ekan kiekan aivan liian nopeasti, taisi mennä 1:44 vauhtiin. Sen jälkeen kakkoskiekka olikin jo raskasta tekemistä korkeilla sykkeillä. Siihen meni noin 2:30 ja tämän jälkeen jouduin ottamaan yllättävän isoja taukoja. 

Vikat kiekat meni taistellen ja vikassa jerkissä en saanut suoristettua käsiä ja tuli turha no rep. Siihen että sain tangon maasta ja ylös meni aikaa noin 30 sekkaa joka harmitti jälkikäteen. Silti puolentoista minuutin parannus muutaman kuukauden takaiseen joten pakko olla edes hieman tyytyväinen. 

Alkuviikosta tuli tehtyä 500:s treeni Vantaalla (Crossfit Vantaa) Huikea yhteistö ja valmentajat saa mut motivoitua joka päivä uudelleen ja uudelleen!

2 kommenttia:

  1. Hieno rajapyykki! Jäädään odottamaan tonnin paukahdusta.. :)

    VastaaPoista
  2. Hieno rajapyykki! Jäädään odottamaan tonnin paukahdusta.. :)

    VastaaPoista