torstai 2. huhtikuuta 2015

Ennätyshommeloita

Viime aikoina ei ole kovin usein tullut tehtyä uusia ennätyksiä ihan jo siitäkin syystä  että treeneissä on tullut keskityttyä enemmän 3-5 toiston sarjoihin. Eilen teki mieli kuitenkin rallatella oman lempiliikkeen kanssa eli ohjelmassa oli rinnallevetoja raakana. Aiempi ennätys on 105 kg ja tähän tuli eilen mukava parannus!



Otin alkuun kolmosia EMOM-tyyliin 60 kilosta vitosen korotuksilla 90 kiloon asti. Sen jälkeen otin rauhassa parit kakkoset 90 ja 95 kilolla. Satasesta eteenpäin otin ykkösiä. Eka 100 kg tuli todella helposti ylös. Sen jälkeen 105 kilossa tuli joku ihmeellinen lukko ja muutaman säälittävän yrityksen jälkeen pudotin painot 102.5 kiloon ja otin sen helposti. Tästä tuli taas itsevarmuutta ja hyppäsin suoraan 107.5 kiloon ja uusi PR syntyi!. Jäi vielä paukkujakin joten napsasin vielä 110 kiloakin ylös. Yritin vielä 115 kiloa, mutta nälkä oli jo tyydytetty :)

Loppupeleissä tuo 110 kg oli aika kevyen näköinen nosto. Kun saan vielä jalkoihin jerkkua ja pystyn ottamaan kunnolla kyykyn kautta niin sen jälkeen alkaa tulemaan kunnon rojuja ylös. Tällä hetkellä mun raaka rinnalleveto on kovempi kuin kyykyn kautta kun kanankoivet eivät jaksa kyykätä painoja ylös. Duunia duunia.

Videolta näkee hyvin kuinka korkealle veto tulee




Loppuun vielä erittäin hyvä ja pikainen treeni

8 min amrap
15 burpee box jump
15 power clean 60 kg
15 wall ball
tulos 101 reps

Tämä oli huikea setti. Mentiin ns. omilla vahvuuksilla ja kun aikakin oli lyhyt niin jaksoin painaa hyvää tahtia. Ekat rivet tein kolmosina,tokalla kiekalla vitosina. Kaikki wall ballit putkeen. Lyhyt ja simppeli, just the way I like it.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti