sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

CF open 15.5

Cf open 2015
Event 15.5

For time:
27-21-15-9
Row (calories)
Thrusters 43 kg



Simppeli treeni. Jo paperilta näki, että tästä tulee aika kaamea setti. Oli etukäteen todella vaikea asettaa tavoitetta kun ei tiennyt kuinka pahasti thrusterit tulemaan hajottamaan miehen. Tein lajin kaksi kertaa, ekan kerran heti perjantaina ja tokan kerran sunnuntaina.



Perjantain setissä mulla oli olevinaan suunnitelma joka meni ihan pipariksi, en edes muista miten jaoin toistot mutta muistaakseen ekan kiekan tein kolmessa pätkässä, loppu onkin aika sumua :).

Treeni meni kuitenkin ihan kohtuullisesti ja aika oli lopulta 12:16. Olo oli treenin jälkeen vastenmielinen. Jalkoja poltti ja sykkeet huusi hunajaa. Mulla oli kuitenkin vapaapäivä ja jäin salille tekemään vielä päivän treenin joka oli 15.4 eli pääsin ottamaan  revanssin niistä hupsuista. Hyvä, että jäin sillä nyt tulokseksi 36 toistoa kun virallisesssa suorituksessa sain vain 15. Hupsut rullas nyt todella hyvin.



Sunnuntaina otin uuden yrityksen 15.5:seen ja tällä kertaa pysyin hitusen paremmin suunnitelmassa ja tein ekat thrusterit 7/7/7/6 jaolla joka oli hyvä veto sillä sykkeet pysyi vielä tässä vaiheessa kohtuullisen matalina. Lopussa alkoi jo ehkä perjantain yritys painamaan (lauantaina jalat oli kipeämmät kuin koskaan) ja tahti hidastui liikaa. Kellotin lopulta kuitenkin 16 sekuntia paremman ajan eli tulos tasan 12:00. En nyt tiedä oliko aivan vaivan väärti mutta tulipa tehtyä ja hyvä fiilis treenin jälkeen. Nyt pariin päivään tullut yli 150 toistoa ja 6000 kg thrusteria joten on siitäkin varmaan hyötyä ollut.

Openit on nyt taputeltu ja pirun hyvä fiilis siitä, että sain lajit tehtyä olkapääongelmista huolimatta. Nämä olivat kirkkaasti parhaat openit ikinä jo senkin takia että salilta teki tällä kertaa moni muukin Openit ja ilmassa oli ns. urheilujuhlan tuntua! Kirjoittelen vielä yhteenvedon kun lopullinen sijoitus on varmistunut. Tässä vaiheessa näyttää kuitenkin kohtuullisen varmalta ettei kutsua regionalseihin tule :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti