tiistai 10. maaliskuuta 2015

Crossfit Open 15.2

Workout 15.2

For as long as possible:
From 0:00-3:00

  2 rounds of: 
  10 overhead squats (95 / 65 lb.)
  10 chest-to-bar pull-ups

From 3:00-6:00

  2 rounds of:
  12 overhead squats (95 / 65 lb.)
  12 chest-to-bar pull-ups

From 6:00-9:00

  2 rounds of:
  14 overhead squats (95 / 65 lb.)
  14 chest-to-bar pull-ups

Etc., following same pattern


Photo by: Hannu Nieminen

Kirjoittelin jo aiemmin lauantain täydellisestä epäonnistumisesta otsikolla "epäonnistumisesta onnistumiseen". Takana oli siis täydellinen munaus ekalla yrittämällä ja eilen oli aika testata uudelleen ja muuttaA epäonnistuminen onnistumiseksi. Kaiken kaikkiaan tämä oli nyt vuoden sisään viides kerta tämän kyseisen lajin parissa ja vihdoin onnisti.
Lähdin tismalleen samalla taktiikalla kuin lauantaina eli tein ekalla kiekalla kaikki kyykyt putkeen ja leuat rauhallisesit ykkösinä. Idea oli käyttää kolmen minuutin aika hyvin hyödyksi ja päästä kakkoskiekallE mahdollisimman matalilla sykkeillä. Käytin aikaa noin 2:30 ekaan kiekkaan ja tässä vaiheessa hyvä fiilis. Tavoite olis siis päästä kolmannelle kiekalle ja lähdin tekemään kakkoskiekan kyykkyjäkin putkeen. Reidet olivat yllättävän hyvin hereillä ja pystyin painamaan kyykyt putkeen, leuatkin meni budjetoitua helpommin ja yhtäkkiä tajusin, että kakkoskiekka oli valmis ja aikaa oli mennyt vain 2 min 40 sekkaa. Tässä vaiheessa oli pirun hyvä fiilis sillä energiaa oli kropassa vielä kunnolla ja sykkeetkään eivät olleet ihan katossa.
Kolmas kiekka olikin sitten tuskaa, painoin ekat kyykyt vitosina ja nelosina, sen jälkeen leuoille ja ne niin nopeasti kuin mahdollista, kerkesin vielä tekemään neljä kyykkyä ja kun aika loppui niin toistojen määrä oli 120 toistoa joka oli tismalleen se mitä tavoittelin. En osannut laskea kesken treenin, että missä mennään joten osuin tuohon tavoitetulokseen ihan sattumalta! Joutu kyllä pikkasen tuulettelemaan tätä tulosta ja todellakin unohtui lauantain mokailut!


2 kommenttia:

  1. Onnea, hyvin tsemppasit itseäs tolla aiemmalla otsikoinnilla :D Viime vuonna tulos oli siis vähän vajaa kaks kolmen minuutin settiä vai? Hyvää eteenpäinmenoa.

    VastaaPoista
  2. Thanks, joo viime vuonna tyssäs jo selkeästi ennen kolmatta kiekkaa. Kuukausi takaperin tein sattumalta tän treenin ja pääsin kolmoskiekalle silloinkin mutta oli aivan totaalisen loppu enkä saanut hirveästi toistoja.

    VastaaPoista