lauantai 2. toukokuuta 2015

Vappubrunssi

Uskollinen treenikaveri mukana



Ensimmäinen vappupäivä noin 15 vuoteen kun en herännyt maailmanluokan krapulassa. Huikea fiilis! Juhlistin tätä poikkeamaa kaivamalla varastosta esiin tangon, painot ja kahvakuulan ja vedin takapihalla pidemmät treenit.

30 min emom (liike per minuutti)
1: Kahvakuulaheilautus x 15 (24 kg)
2: viivajuoksut 6 x 15 m
3: leuat x 10
4: traktorinrenkaan pyöräytys x 8
5: thrusterit x 10 (30 kg)

Kirjoittelin tämän treenin ajatuksena tehdä pidempi treeni jossa intensiteetti pysyy kohtalaisena. Siinä onnistuin. Viiden minuutin jälkeen jo sykkeet olivat kohtuullisen korkealla, mutta eivät missään vaiheessa nousseet liian korkealle. Liikkeistä ehkä raskain oli heilautukset sillä niitä oli määrällisesti paljon vaikka kuula oli kevyempi. Tietenkin myös leuat olivat loppua kohti raskaita.

Thrustereissa mulla oli painojen kanssa valittavana joko 50 kilon tai 30 kilon tanko. Treenin luonteen takia otin kevyemmän joka olikin sitten hieman liian kevyt tähän treeniin. Traktorinrenkaan pyöräytykset olivat myös loppua kohti raskaita, mutta eivät aiheuttaneet ongelmia.



Koira oli mukana treenaamassa ja tästä meinasi tulla koko ajan ongelmia kun se pörräs edessä ja takana. Koko ajan piti varoa ettei raukkaa jää esim. renkaan alle. Juoksuissa siitä oli tosin hyötyä kun juoksi perässä pallo suussa ja toimi hyvänä kirittäjänä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti