perjantai 26. joulukuuta 2014

sohvalta ylös ja pr hommiin




Parin päivän löhöilyn ja totaalisen levon jälkeen oli taas aika suunnata salille. Parin päivän lähes totaalinen liikkumattomuus näkyi jäätävänä kankeutena. Otin kuitenkin hyvät lämmöt ja sain kropan jotenkin hereille. Ajatuksena oli hakea clean & jerkissä ykkösmaksimi. Sehän sieltä löytyikin, sama satku minkä olen aiemminkin saanut.



Otin alkuun 90 kiloon asti kyykyn kautta nostot ja sen jälkeen raakana. 100 kiloa tuli suhteellisen kevyesti ja elättelin jo toivoa 105 kilosta. Tuo tanko tuli rinnalle, mutta työntö epäonnistui. Eipä ollut kyllä kaukana, sain tangon ylös mutten jostain syystä uskaltanut mennä kunnolla tangon alle. Mentaalifeili. Onneksi sentään sivutuotteena tuli rinnallevedon uusi ennätys!



Rivetyöntöjen jälkeen aloittelin jokseenkin vastahakoisesti seuraavan wodin:

18 min amrap
15 x box
12 x push press
9 x toes to bar
tulos: 5 + 3 t2b

Treeni oli hyvä, mutta suoritus ei päätä huimannut. Boksit meni ihan kohtuullisesti, samoin pressit (tein tosin valtaosan jerkkinä) tein aina kahdessa osassa ilman vaikeuksia. Toes to barit oli tänään akilleen kantapää, alaselkä oli taas jumissa ja se vaikeutti todella kippaamista. Joudun tekemään käytännössä ykkösinä ja kakkosina kaikki toes to barit. Selässä ei onneksi ollut kipuja vaan se oli vaan juntturassa sohvalla makuusta. Tässä taas yksi todiste siitä ettei ihmistä ole luotu möhnäämään sohvalla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti