tiistai 16. joulukuuta 2014

For quality





Karsintojen jälkimainingeissa tuli sunnuntaina tehtyä vähän rauhallisempi, mutta silti tiukka setti. Otin alkuun voimana split jerkkiä ja etukyykkyä kolmosina. Jerkissä vika sarja 90 kilolla napsahteli kohtuu helposti ja etukyykyssä vikan sarjan 100 kiloa liikkui vain kahdesti.



Jerkit tuntu pirun hyvältä, olkapäät oli auki ja sain tangon lentämään omasta mielestä aika vaivattomasti. Kyykyt oli taas aika raskaita, mutta onneksi selkävamman aiheuttamat henkisetkin rajoitteet alkavat olemaan historiaa :). Seuraavassa voimajaksossa on mukana etukyykky, joten ehkä tässä nähdään vielä pr:än päivitys ennen vuodenvaihdetta.



Voima: 
split jerk 3 x 70/80/85/90
Front squat 70/80/90/100 x 2

Wod: 5 rounds for quality
10 pull ups
10 hspu
2 rope climb

Harvemmin tulee tehtyä (ehkä liian harvoin?) Wodia ilman aikaa. Nyt palauttelin itseni aina rauhassa ja painoin sen jälkeen niin monta toistoa putkeen kuin mahdollista. Leuoissa oli tosi paljon hakemista, yritin tehdä kaikki perhosina ja ei kyllä lentänyt. Sekaan tuli todella omituisia leukoja ja ihan puhtaita no reppejäkin, mutta kyllä siellä muutama hyväkin toisto tuli. 



Hupsut sain parilla kiekalla tehtyä putkeen johon olen tyytyväinen, sillä en ole hupsuja tehnyt pitkään aikaan ja se on aina arvoitus miten ne kulkee. 

Köysikiipeilyä tulee myös tehtyä todella harvoin, nyt se tuntui helpommalta kuin koskaan ja tein aina nuo 2 toistoa ilman ongelmia.

Intensiteetti ei tosiaan ollut tässä treenissä kova, mutta silti treeni oli hyvä ja seuraavana aamulla tunsi todella tehneensä jotain.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti