sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kiireetöntä treenaamista


Lauantaina ei ollut mitään kiirettä treeneissä kun oli Open Gym. Viihdyinkin salilla kevyet kolme tuntia. Illalla oli vuorossa salin pikkujoulut jossa meno oli hulvaton ja nyt on pää kipeä.

Tein treenien alkuun taitoharjoitteluna ja lämmittelynä chest to bar-leukoja ladder-tyyliin ideana tehdä mahdollisimman monta leukaa putkeen. Aloitin yhdestä toistosta ja lisäsin aina seuraavalle kierrokselle yhden toiston. Kahdeksannella kierroksella tuli stoppi. Tein kierrosten välissä aina 10 ilmakyykkyä.

Chest to barit kulkivat yllättävän hyvin, en ole niitä meinaan tehnyt pitkään aikaan. Mulla ei ole vaikeuksia saada rintaa tankoon, mutta useamman toiston rytmittäminen tuottaa vaikeuksia.

Seuraavana projektina on opetella perhos-tyyli josta on hyötyä erityisesti kisatilanteissa kun ne on vaan yksinkertaisesti nopeampia kuin kippileuat.

Leukojen jälkeen otin pitkästä aikaa etukyykkyä. Selkävaivoista johtuen otin varovasti alkuun, mutta selän kestäessä uskalsin lisätä painoa ja tulipa yritettyä uutta ennätystäkin, siinä tosin onnistumatta.


Voima: etukyykky
3 x 70
3 x 80
3 x 90
3 x100
1 x 105
1 x 110
1 x 115F

Sataan kiloon asti etukyykyt tuntuivat todella hyviltä ja painot kevyeiltä. Syvyyden kanssa on ollut pientä hakemista viime aikoina, mutta nyt kun pääsee taas kyykkäämään kunnolla niin eiköhän se liikkuvuuskin parane. 

Tämänhetkinen ykkösmaksimikin tuli kohtuullisen helposti ylös, mutta sen jälkeen tulikin totaalistoppi. En saa hyödynnettyä minkäänlaista pomppua kyykyn ala-asennossa ja tuntuu kuin yrittäisi puskea kuollutta painoa ylös. Treeniä treeniä.



Voimaosuusen jälkeen iskin kiinni treeniin jonka idea syntyi aamusella. 

12 min amrap
3-6-9-12-15....
box jump
shoulder to overhead 60 kg
pull up
Tulos: 12 + 15 box



Huikea treeni. Rivetyönnöt alkoi todella painaa jo ysin kiekalla. Menikin aika tehokkaasti joko ykkösinä tai kakkosina. Pääsin siis 12 toiston kierroksen loppuun ja kiekulla tein vielä 15 boksia joista viimeinen tuli juuri samalla sekunnilla kuin kello soi. Loistava treeni vaikka itse sanonkin :)

Kokeilin vielä treenin loppuun bar muscle uppeja ja ne kulki aika kivasti.



Treenin jälkeen käytiin vielä kiinalaisessa safkalla ja kotiin ajaessa perässä ajanut treenikaveri soitteli et mun auton katolta roikkuu jotain. Oli pakko kurvata huoltoaseman pihaan ja katolta löytyi yllätys








4 kommenttia:

  1. Huippasko kyykyssä? :) Mikä kilo tossa tangossa oli tolla videolla. Hyvä, että pääset kykää eikä selkä vaivaa, mieletön juttu! Toi reeni vaikutti paperilla ihanteelliselta cf reeniltä, isken joskus kiinni

    VastaaPoista
  2. Joo meinas lähtee taju :). Toi oli muistaakseen satkun tanko. Selkä kesti kykän mut pikkujoulut teki pahaa. Mato.....Joo suosittelen tota treeniä, kirjoitin tohon itseasiassa vääriin, tanko liikkeenä oli ground to overhead, vedin jerkkinä

    VastaaPoista
  3. Kevyet kolme tuntia salilla :D Hyvällä porukalla salilla viihtyy kyllä loputtoman kauan.

    Ootko osallistumassa WW-karsintoihin?

    VastaaPoista
  4. Joo oon ilmoittautunut ja lauantaina olis tarkotus rysäyttää :)

    VastaaPoista