torstai 13. marraskuuta 2014

Kapealla mennään

Edelleen sama tilanne selän kanssa eli intensiivinen treenaaminen on mahdotonta. Oon käynyt parit treenit vetämässä mutta ne vetänyt todella rauhassa ja varovasti. Jotenkin todella synkkää tällä hetkellä mut ehkä tämä voitoksi vielä kääntyy.

Pitää myös tosissaan miettiä omia treenirutineeja ja varmistaa et tämmöistä tilannetta ei pääse enää tulemaan. Tekniikat pitää olla kondiksessa ja kroppa pitää saada kunnolla lämpimäksi ennen isoja kiloa.

Kävin eilen testailemassa perhosleukoja. Siinä on kyllä liike mitä en ymmärrä. Vaikka periatteessa tiedän mitä pitää tehdä niin silti oma suoritus näyttää kun mulla olis joku sairaskohtaus päällä. Pitää ottaa perhoset haltuun, sillä niiden avulla saa erityisesti kisatilanteessa selkeän edun kun ne on huommattavasti nopeampia tehdä kuin perus kippi- tai raakaleuat.

Testailin myös varovasti kevyellä tangolla valakyykkyjä kapealla otteella. Ainakin olkapäät on kivasti auki sillä pääsin alas asti kapealla otteella ilman hirveitä kiristyksiä. Hirveä into olis kokeilla vakakyykyn maksimirautoja mut pitää pistää toi selkä eka kondikseen.



Tällä hetkellä mielen pitää iloisena painnonoston mm-kisat joissa suomalaisista kisaa mm. Anni Vuohijoki joka on menestynyt painon- ja voimannostaja sekä tietenkin meikäläisen painonnostovalmentaja :)

Kisoja voit striimata täältä:

Tätä kirjoitettaessa suomalaisista on tulessa Miika Antti-Roiko joka napsutteli Ghetto Snatcheissa jäätävän 205 kilon työnnön


2 kommenttia:

  1. Huikee toi liikkuvuus olkapäissä ja selässä jätkällä! -Don

    VastaaPoista
  2. Joo on se ainakin parantunut paljon. Vielä kun alakerran sais liikluvammaks niin olisin tyytyväinen.

    VastaaPoista