maanantai 17. marraskuuta 2014

Kahvakuulaa ja askelkyykkyä



Lauantain treeneistä jäi pirun hyvä maku kun selkä pysyi kasassa ja sunnuntainakaan ei ollu sen suurempia kipuja. Sunnuntaina en tehnyt varsinaista voimatreeniä erikseen vaan keskityin mobbaamaan ja tein loppuun vielä hauskan wodin joka polttelee persposkia vieläkin.

3 rounds for time
10 walking lunges 60 kg (eturäkki)
10 KB push press 2 x 20 kg (kummassakin kädessä kuula)
10 c2b-leukaa
Aika: 10:01

Askelkyykkyjä tangon kanssa on tullut tehtyä viimeksi cut the crap-kisoissa. Ne on loppupeleissä todella hyvä ja tehokas liike. Jo ekojen kyykkyjen jälkeen mulla meinas krampata pakarat aika tehokkaasti ja jouduin kussakin kierroksessa tehdä kyykyt kahdessa osassa. 

Kahvakuulalla tehtävät push pressit oli yllättävän rankkoja. Niissäkin jouduin jakaa toistoja pariin osaan. Painoina 2 x 20 oli hyvä. Chest to bar-leuat painoin kaikki ykkösinä. Tein ne ehkä liiankin "huolella" sillä välillä osumakohta palleassa vaikka rintakin olisi riittänyt. 



Notkuin salilla eilen niin kauan et tähän treenin oli loppujen lopuks vähän vaikea lähteä liikkeelle, mut ekan kiekan jälkeen kroppakin oli hereillä ja kokonaisuus oli hyvä. 

Nyt aion pitää kiinni lepopäivistä, treenaan systeemillä 3/1 eli kolmen treenipäivän jälkeen on aina lepopäivä. Aina ei tosin tarvitse olla totaalilepoa, vaan esim. kevyttä kikkailua skillikärjellä. Muutaman viikon huili jätti vähän erikoiset jäljet kroppaan; paino putosi pari kiloa. Toivottavasti ei pelkkää lihasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti