keskiviikko 12. elokuuta 2015

Voimailua

Kirjoitin viimeksi, että nyt lähiaikoina en stressaa ykkösmaksimeista vaan pääasiallisena tavoitteena on painonpudotus. Tällä tiellä ollaan edelleen ja nyt kolmatta viikkoa siistityllä ruokavaliolla. Käytännössä olen vähentänyt hiilareita reippaasti ja paino onkin pudonnut jo nyt muutaman kilon. Toistaiseksi painonpudotus ei ole vienyt treenitehoja vaan oikeastaan päinvastoin.

Heikkouksien kimpussa


Viime viikolla tuli haettua saman session aikana takakyykyn vitos, kolmos ja ykkösmaksimi. Näistä parani kaikki muut paitsi ykkönen.

Backsquat 5RM - 120 kg
Backsquat 3RM - 130 kg

Lihan riiputusta


Teknisesti eivät olleet hirveän hyviä kyykkyjä mutta silti olin tyytyväinen. Pohjilla oli voimasykli jossa tehtiin 4 x 6 toiston sarjoja. Ensi voimajaksossa tullaan tekemään sekä mavea, että takakyykkyä ja lisäksi teen ylimääräisenä etukyykkyä joten loppuvuotta kohden jalkojen pitäisi vahvistua. Se onkin tarpeen sillä jalat ovat yhdessä heikon keskivartalon kanssa mun suurin heikkous.



Tällä viikolla tulikin sitten lisää ennätyksiä deload-viikosta huolimatta. Menin eilen salille ilman suunnitelmaa ja päädyin jälleen tekemään clean & jerkkiä. Tein alkuun kyykyn kautta ja aina muutama split jerkki tai push jerkki päälle. Jatkoin tällä tyylillä 80 kiloon asti jonka jälkeen tein aina yhden clean & jerkin per minuutti. Aiempi PR on 105 kiloa ja se meni nyt helposti. Otin siitä vielä 107.5 kg helposti ja sen jälkeen 110 kg joka ei ollut enää helppo mutta tuli kuitenkin. Täytyy myöntää et tämä PR tuli aika puskista sillä en ole tehnyt juurikaan raskaita työntöjä lähiaikoina.

Tuossa 110 kilon nostossa rinnalleveto tuntui edelleen kevyeltä joten ladoin tankoon 115 kiloa ja otin sen helposti raakana ylös. Siihen vielä päälle 2.5 kg ja lopputulema päivän treeneistä oli tämä

Clean & Jerk 105 kilosta 110 kiloon(pr)
Power clean 110 kilosta 117.5 kiloon (pr)

Joskus näin :). Eli voimat on kohdillaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti