lauantai 29. elokuuta 2015

Helsinki Showdow: karsintalaji 1

Hyi helvetti. Ensimmäinen ajatus kun luin keskiyöllä julkaistun Helsinki Showdownien ensimmäisen karsintalajin. Hetken päässäni lajia prosessoituani tajusin että siinä on oileastaan kolmea ns. vahvuutta eli kevyt tempaus, tuplahypyt ja soutu. Tosin yhdessä nämä kolme liikettä olivat mun koneistolle aika kova pala.



Ensimmäinen karsintalaji

8 min amrap
20 cal soutu
40 tuplahyppyä
20 tempausta 40 kg
Tulos: 2 kierrosta + 20 cal soutu

Olin pienessä unihorkassa kun painelin salille ja kroppa ei oikein herännyt missään vaiheessa. Tekeminen oli takkuista ja jäi kyllä semmonen fiilis, että tästä parannetaan sunnuntaina kun teen lajin uudestaan. 

Ekan soudun painelin noin 50 sekuntiin ja tuplat meni putkeen. Tein taas sen virheen että aliarvioin tempaukset ja painoin niitä 10 putkeen jonka jälkeen pätkin vielä sarjan kahdesti. Ensi kerralla teen ehdottomasti joko 4 x 5 tai 7, 7, ja 6. Ekaan kierrokseen meni noin 2 min 30 sekkaa joka oli kolmen kierroksen tavoitevauhtia mutta tässä vaiheessa sykkeet oli jo niin tapissa, että osasin odottaa tuskaista loppua.

Toinen kierros meni soudun ja hyppyjen osalta ok, tempauksiin päästyäni teinkin niitä jo ykkösinä...Tähän meni yksinkertaisesti niin paljon aikaa että kerkesin enää kolmannelta kiekalta tehdä soudut. Tajusin vasta jälkikäteen että tuo oliso pitänyt vetää luumu punaisena sillä hypyistä olisi saanut helpolla nopeita toistoja. Tämä mielessä sunnuntaina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti