lauantai 30. marraskuuta 2013

Snatch me if you can

Perjantain treenit:

Open Gym: muscle up treeniä

Iltawod:
Voimatreeninä: 3 rounds of 3 position snatch (2 x waist, 2 x hang and 1 power snatch)

Metcon: 5 min amrap of 5 power snatch 50 kg (pair wod). Result:  6 rounds + 1 snatch

Tänään kyllä rullas tempaukset loistavasti. Paino tuntui kevyeltä ja homma rokkas. Alkuun tosiaan voimatreeninä tempauksia eri asennoista, vyötäröltä, riipusta ja maasta. Vyötäröltä oon aikaisemmin vedellyt pelkällä tangolla joten oli kiva huomata et 50 kiloakin tuli kohtullisen helposti ylös.

Sykkeet vedettiin kattoon eilen paritreenillä jonka Graham Holmberg ja Mikko Salokin ovat tehneet eli 5 min amrappi jossa pareittain tehtiin vuorotellen 5 tempausta. Meillä oli parin kanssa 50 kg tanko ja se liikkui hyvin, kaikki vitoset menivät putkeen ja lopputulos oli kuusi täyttä rundia ja sain vielä aloitettua seiskakierroksen ja siihen yhden tempauksen. Huikee treeni, suosittelen kaikille. Jos ei ole mahdollisuutta tehdä parin kanssa niin korvikkeena voisi toimia benchmark-treeni Isabel jossa tehdään aikaa vastaan 30 tempausta (rx 60).

Alla videossa (youtube) Mikko ja Graham näyttää mallia.



Oli vielä iltatreenissä pakko kokeilla muscle uppeja, nyt ei mennyt enää sinne päinkään eli taas sorvin ääreen. Mulle on kehittynyt lievä pakkomielle noista muscle upeista, oon luvannut itselle et ennen vuodenvaihdetta saan tehtyä ensimmäisen rengas mu:n ja nyt aion laittaa openeissa kaikki paukut siihen et tää tavoite toteutuu.


Ilta jatkui Crossfit Vantaan pikkujoululla. Oli jäätävän hauskaa! Kerrankin tarpeeks porukkaa kenelle voi lätistä treeniasioista ilman et jengi alkaa hajoilee.

Meikäläisellekin napsahti vuoden 2013 "asenne"- palkinto! Tää oli kova juttu ja lievitti hieman sitä tuskaa et tietovisassa tultiin jaetulle ykkössijalle :). Ilta sai siinä mielessä surkean lopun et unohdin kotiavaimet salin pukkariin ja piti sit lähteä taksilla hakemaan sekä vaimoa että avaimia keskustasta. Lopulta pääsin kuitenkin nukkumaan ja valmistautumaan lauantain liskodiskoon.

Huomenna ohjelmassa lepoa, vettä ja sushia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti