keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Winter War 2016 karsinta - Laji 3Kun kolmas laji julkistettiin ja se piti sisällään ring muscle uppeja niin paniikin sijaan olin tyytyväinen! Kyseinen liike onnistuu silloin tällöin riippuen ihan päivästä. En ollut tehty muscle uppeja vähään aikaan, joten oli hyvä kun ne nyt tuli ns. pakotettuna vastaan!

Winter War 2016-karsinta kolmas laji
10 min amrap
20 cal row
15 wall ball
10 box over
2/4/6/8...ring mu (kasvavat toistot)

Oma tavoite oli saada nuo kaksi ekaa muscle uppia tehtyä, joten aloitin setin todella rauhallisesti maksimoiden omat energiat renkaita varten. Taktiikka onnistui ja sain tehtyä kaksi muscle uppia putkeen ekalla yrittämällä!

Seuraavaan kierrokseen lähdinkin sitten ehkä liian kovaa ja sykkeet nousi liian korkealle. Kun pääsin seuraaville muscle upeille niin ne eivät enää olletkaan niin helppoja. Käytin loppuajan niiden runnomiseen ja lopulta sain vain kaksi tehtyä. Tulos siis 94 toistoa ja tällä sijoitus todella heikko mutta silti tyytyväinen että sain edes muutamat mu:t tehtyä.

Kävin vielä sunnuntaina tekemässä lajin uudelleen ja silloin sain vain yhden muscle upin tehtyä...Toki pohjalla oli lauantailta todella kovat treenit eli paikat olivat hieman jumissa, mutta silti kuvastaa ensimmäisen yrityksen onnistumista.

Eilen julkistettiin viimeinen laji ja aikamoinen tankohelvetti sieltä tuli. Ennustan aikamoista raastoa...Tavoite on mulla olla parhaan 50 % sakissa eli vikaan lajiin pitää pistää kaikki paukut.


2 kommenttia:

  1. Muscle up alkaa olla jo selvä standardi jonka kaikki taitaa, kolme vuotta sitten olisit ollut tossa lajissa tolla tuloksella top-kolmosessa Suomessa :D

    Järjetön määrä toistoja tossa viimeisessä lajissa, taktiikka ja oikea tahti nousee ratkaisevaan asemaan että pystyy tekemään koko ajan ilman pitkiä taukoja. Kunnon testi lihaskestävyydelle! Tsemppiä vikan lajin suorittamiseen.

    VastaaPoista
  2. se on kyllä fakta että valtaosa painaa nykyään muscle uppeja mennen tullen. Pitää ottaa liike silleen haltuun että se menee huononakin päivänä

    VastaaPoista