maanantai 4. tammikuuta 2016

Kahden markan avaus vuoteen 2016

Vuoden ensimmäinen treenipäivä 1.1.2016 oli hämmentävä. Ohjelmassa oli maastaveto kakkosia noin minuutin levolla välissä. Jo alusta asti nostot tuntuivat hyvältä ja pari muutosta tekniikassa tuntuivat toimivan erittäin hyvin ja sain aloitusasennon paremmaksi sekä takareidet aktivoitua kunnolla mukaan. 

Nostelin kakkosia kaikessa rauhassa 160 kiloon asti. Ihmettelin jo siinä vaiheessa tangon keveyttä. Siinä vaiheessa kun otin 170 kilolla helpon kakkosen tajusin että päivästä tulee hyvä, sillä en ole puoleentoista vuoteen nostanut yli 170 kiloa kertaakaan. 

Väliin myös vähän riveä


Ladoin tankoon 180 kiloa ja edelleen kaksi toistoa. Tämän jälkeen siirryin ykkösiin ja otin pohjille helpon toiston 190 kilolla, tai itseasiassa otin sen kahdesti koska säädin vähän laskuissa. Sen jälkeen pr raudat tankoon eli tasan kaksi markkaa ja tanko kevyesti ylös. Siis rehellisesti sanottuna ilman merkittävää puristusta tuli tuo tanko ylös. Erittäin hämmentävä hetki. Liekö joulun safkat ja lepo tehneet tehtävänsä. Tämän jälkeen kokeilin vielä 210 kiloa mutta korotus oli liikaa ja isoin nälkä oli jo tyydytetty tuolla 200 kilon nostolla. Huikea fiilis ottaa heti vuoden alkuun tämmöinen onnistuminen. Nyt en tule luultavasti vähään aikaan hakemaan mavesta maksimeja sillä niistä palautuminen tuntuu kestävän kohtuullisen kauan ja haluan kuitenkin laittaa isoimmat paukut kyykkyyn. 

1 kommentti: