sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sunnuntai on toivoa täynnä

Päivän treenit:
Uusintayritys Winter War 2. karsintalajiin
Tulos 60 kg

Sunnuntai oli toivoa täynnä mutta ei lähtenyt. Eilisestä lepopäivästä ja huolellisesta mobbauksesta huolimatta ei tullut ylös edes keskiviikkona kyykätty 65 kg. Liekö syy siinä, että isoin nälkä oli jo mennyt vai veikö mobbaus lihaksista parhaat mehut? Todennäköisempää on kuitenkin se tosiasia et olin vaan yksinkertaisesti liian heikko :). Silti hyvä et tuli tehtyä uudestaan niin eipä jäänyt mitään jossiteltavaa.

Tässä video tämänpäiväisestä 60 kilon valakyykystä



Tein karsinnan lopuksi muutamia pistoolikyykkyjä ja toes to bareja 5 x 5. Pistoolikyykyt ovat olleet myöskin yksi mun heikkouksista pitkään ja tänään olinkin tyytyväinen kun sain kaksi onnistunutta pistoolia putkeen!

Huikeita tuloksia tähän 2. karsintalajiin on tullut. Mikko Aropää nakutti jäätävän 130 kilon valakyykyn ja naisissa Saara Laaksosella ja Emilia Leppäsellä jäätävät 77.5 kilon suoritukset (mikäli tulkitsin leaderboardia oikein). Taas tajuaa kuinka paljon itsellä on vielä duunia tehtävänä jos 100 kilosena möhkäleenä oma tulos on 65 kg...No, eipä tässä mitään pikavoittoja ollakaan metsästämässä.

Ensi viikko on erittäin mielenkiintoinen. Tiistaina julkaistaan viimeinen karsintalaji ja viikonloppu menee Tampereella Level 1 - valmennuksessa josta jää varmasti paljon hyödyllistä tietoa räpylään.

Jouluvalmistelut hyvässä vauhdissa


                                   
                                             Lounasta



2 kommenttia:

  1. Heh, tein itsekin eilen illalla lanttulaatikot.

    Mun mielestä voit olla kyllä tohon sun kakkoslajiin erittäin tyytyväinen, ennätys on aina ennätys. Tuliko se 70kg siis rinnalle ja ylöstyöntö onnistui? Lähellähän on sitten sekin. Joskus maksimeja yrittäessä ne onnistumiset tuo jopa liikaa hyvänolontunnetta eikä tajua että jo se yksi uusi enkka on kova juttu ja isompi korotus ennätykseen lyhyessä ajassa ei vaan yleensä ole mahdollinen.

    Tsemppiä kolmanteen lajiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo 70 kg tuli vielä "keposeen" rinnalle ja ylöstyöntökin edestä ja takaa meni vielä kevysti mut valakyykystä jäi homma kiinni. Joo kyllä tohon nyt yön yli nukkuneena on tyytyväinen. Kolmatta lajia odotellessa...

    VastaaPoista