maanantai 2. joulukuuta 2013

Lihan riiputusta

Päivän treenit
Voimaosuus: back squat (3 sec pause) 5 x 3 @ 60/70/80/90/100
Wod: 6 rounds for time:
6 back squat 60 kg (set up: ground)
10 toes to bars
20 double unders
Time: 11:15

Eilinen treeni tuntui vielä kropassa ja jotenkin en saanut tätä dieseliä täysin hereille. Normaalisti kroppa on maanantaisin parhaimmillaan mut nyt mentiin sellasella 90 % teholla.
Voimaosuudessa tehtiin takakyykkyä niin, että ala-asennossa oltiin kolme sekuntia ja sen jälkeen räjähtävästi ylös. Tein ensimmäistä kertaa kyykkyjä noin pitkällä tauolla joten lähdin varovasti liikkeelle. Oli itseasiassa loistava liike, tuli keskityttyä selän asentoon kunnolla kun tiesi et jos selkä pettää niin se on tossa ala-asennossa katastrofi. Huntissa joutu jo vikan toiston kanssa tekee kunnolla duunia. Sipulihommia.

Wod oli paperilla aika mukavan oloinen, kevyitä kyykkyjä, toes to bareja ja duppeleita. Kyykyissä tanko otettiin maasta rinnallevedolla ja jerkattiin se niskaan. Tanko liikku nopeasti ja vaivattomasti mutta toes to barit oli varsinaista lihan riiputusta. Kaks ekaa kiekkaa meni katkeamatta mut sit lähti pakkaa hajoo. Pakko silti olla tyytyväinen, puol vuotta sit sain tehtyä kyseistä liikettä ainoastaan ykkösinä. Duppelit oli tänään pettymys. Stipluja tuli joka sarjassa. 


4 kommenttia:

  1. Saitko hyvin tiputeltua sitä tankoa niskaan? Ei oo hirveesti tullut kokeiltua. Vedin itte semmoset kykäsessiot, että jalat on ihan juntturassa

    VastaaPoista
  2. Joo se ei ollut ongelma. Jousti vaan polvista ku tanko osu niskaan. Hauska toi sun kyykkysetti!

    VastaaPoista
  3. Hemmetin duppelit... ei kulkenu yhtään! Sä vedit kyl hyvin :) oot kehittynyt sika hyvin nyt vähässä ajassa. Mistähän samanlaista kehitystahtia löytys mullekin?

    VastaaPoista
  4. Ne on kyllä ärsyttäviä veijareita. Joskus tuntuu et pystyy tekemään niitä loputtomiin mut sit huonona päivänä sitä kompuroi jokaisen toiston jälkeen. Mystistä hommaa.

    VastaaPoista