lauantai 5. joulukuuta 2015

Winter War 2016 karsinnat Laji 1 ja 2

Ja taas mennään. Kolme viikkoa tauotonta leaderboardin päivitystä ja seuraavan lajin arvailua. Winter War 2016 karsinnat korkattu! Ekan lajin julkaisu aiheutti lähinnä masennusta, sillä thrusterit eivät todellakaan ole oma suosikki tai vahvuus. Voikin perustellusti sanoa, että kisapaikka Unbrokeniinko jäi kiinni heikosta suorituksesta thruster 3rm-lajissa. No silti hyvällä fiiliksellä lähdin tekemään ensimmäistä karsintalajia.



Tein thrustereihin suunnitelman jossa pysyin alusta loppuun. Ekat 50 kilon toistot tein kahdessa erässä, 60 kilon toistot 4, 3 ja 3 pätkissä ja 70 kiloassa siirryin ykkösiin ja niillä menin loppuun asti. Sain 80 kilolla tehtyä kolme toistoa joka oli hieman tavoitetta heikompi tulos. Siltikin kropassa tuntui suhteellisen hyvältä ja tavoitteena olikin päästä suht tuoreena kakkososioon.



Kakkososiossa lähdin alusta nakuttelemaan toistoja kakkosina eli c2b + t2b aina pötköön ja sen jälkeen pieni breikki ja takaisin tankoon. Tämä taktiikka toimi itsellä erittäin hyvin ja sain pidettyä alusta loppuun tasaisen tahdin. Noin 40 toiston kohdalla oli pakko siirtyä ykkösiin, mutta tahti pysyi silti hyvänä. Lopputulema oli 64 toistoa johon olen tyytyväinen. Ylitin oman tavoitteen neljällä toistolla. 

Kokonaisuutena ok suoritus. Ekassa osiossa tulen ottamaan turpaan ja pahasti sijoituksissa mutta kakkososiosta tulee kohtuulliset sijoituspisteet. Jos viime vuonna olin karsintojen kolmanneksi viimeinen niin nyt ollaan ainakin vähän paremmassa vauhdissa jo tässä vaiheessa vaikka valtaosaa tuloksista ei vielä olekaan syötetty leaderboardille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti