torstai 14. toukokuuta 2015

Kesää kohti

Viime aikojen olkapääongelmat alkavat olla jo takana päin! Kipuja ei enää ole ja enää muistona ongelmista on vain lievä jäykkyys jonka on varmasti mobattavissa pois. Treenit ovat maistuneet erittäinkin hyvin.

Takakyykky tuntuu paremmalta kuin koskaan


Kyykyssä on tullut huomattava parannus tekniikkaan ja jalat kestävät nyt huomattavasti paremmin pidempiäkin sarjoja. Tämä näkyy myös clean & jerkissä kun enää kaikki paukut menee kyykkyyn vaan työntöönkin jää kivasti voimia.

Alakerran liikkuvuudessa edistystä


Tempaustakin on tullut hiottua ja tällä hetkellä nostot omat ehkä teknisesti parempia kuin koskaan. Nyt pitää vaan saada raskaita nostoja alle jotta itseluottamus kasvaa ja erityisesti kyykyn ala-asento ja sieltä ylöstuleminen tulee luonnolliseksi.

Erilaiset lämmittelyt


Skillipuolella on ollut hiljaisempaa. Muscle uppeja en ole voinut olkapään takia harjoitella muutamaan kuukauteen. Sama juttu käsilläkävelyn kanssa. Nyt aletaan onneksi olemaan siinä tilanteessa, että en näe estettä näiden kahden peikon taltuttamiselle. Bar mu ei ole ongelma ja renkaillakin olen pari mu:ta saanut aiemmin mutta nyt opettelu lähtee taas alusta.


Kesän myötä myös pihasali avattu

Kisahommat maistuisivat kovasti ja mikäli onnistuisin saamaan peruutuslipun Sawottaan niin siitä tulisi kesän kohokohta. Nyt ykköstavoite on kuitenkin mahdollisimman hyvä suoritus Karjalan Kovimpien karsinnoissa. Tein ne viime vuonnakin ja nyt olisi ideana parantaa omaa sijoitustaan. Kisalippua ei ole vielä tänä vuonna luvassa meikäläiselle mutta haen sellaista tulosta ettei jää jossittelemista.

DT vei mehut. Tuli silti PR


Koneisto voisi olla tällä hetkellä paremmassa kunnossa. Kevät on ollut juhlaa täynnä ja omat elintavat ovat olleet aika retuperällä. Vähäiset unet, keskinkertainen ravinto ja erilaisissa pippaloissa nautitut juomat ovat jättäneet kroppaan jälkensä. Paino on noussut pari kiloa ja mies on ollut väsynyt. Onneksi sitä kuitenkin tietää millä korjata asia.

3 kommenttia:

  1. C'mon! Sun liikkuvuus on ottanut isoja askeleita, se on ollut huikeeta huomata, respect. Ja pirun hyvä, ettei selkä ja olkapäät enää vaivaa! -Don

    VastaaPoista
  2. Huikeita suorituksia sulla on päivästä toiseen! Muakin vähän kiinnostais osallistua Karjalan kovimman karsintoihin mut katsotaan uskallanko..

    VastaaPoista
  3. Mitäpä siinä uskaltamista! Isket kiinni vaan. Ne on kehittäviä kokemuksia vaikka ei kisalippua tulisikaan. Muistan eräänkin joka murskasi ohs ennätyksen ww-ksrsinnoissa :)

    VastaaPoista