tiistai 17. maaliskuuta 2015

Crossfit Open 15.3





Openien aikaan mun unirytmi toimii yleensä niin, että herään torstain ja perjantain välisenä yönä juuri samoihin aikoihin kun seuraava laji julkistetaan. Yleensä kurkkaan lajin nopeasti ja jatkan unia tyytyväisenä. Nyt kun 15.3 julkistettiin niin meni melkein koko yö pilalle :).

Workout 15.3

14-minute AMRAP:
7 muscle-ups
50 wall balls
100 double-unders

Skaalattu:
200 single unders
50 wall balls


Tuijotin lajia hetken aikaa ja en vain tajunnut miten muscle upit voivat olla ensimmäisenä. Eihän niitä osaa läheskään kaikki. Itse olen saanut pari kertaa tehtyä viime vuonna, mutta viime aikoina en ole edes yrittänyt. Miksi? En tiedä. Hetken aikaa kirosin mielessäni kunnes tajusin ettei tässä auta kuin hyväksyä se, että lajista tulee joko nollatulos tai joudun tekemääån skaalattuna. Toiveena oli, että pääsisin tosissani kokeilemaan ring mu:ta, mutta olkapää on edelleen siinä kunnossa, että roikkuminenkin tekee kipeää joten päädyin tekemään lajin skaalattuna. 

Otin tavoitteeksi tehdä yli kolme kierrosta ja tein siihen hyvän suunnitelman jossa myös pysyin. Pääsin neljännelle kiekalle ja tein sieltä 11 wall ballia. Kokemuksena tämä treeni ei ollut mikään järisyttävä kokemus, kuhan sain tuloksen listalle. Tuloksena 761 reps.

Tällä kertaa siis käsi oli kipeänä ja en päässyt yrittämään muscle uppia. Vaikka käsi olisikin ollut terve niin tässä lajissa olisi tullut nekkuun todella pahasti. Masentava ajatus etten olisi välttämättä saanut yhtäkään toistoa. Varmaan pitäisi jotain tehdä asialle, sillä jos haluaa kilpailla niin muscle up on aika oleellinen taito. Sinänsä kyllä olen luottavainen tämän liikkeen haltuunotosta, muscle up tangollakin menee tällä hetkellä todella hyvin vaikka puoli vuotta sitten en saanut yhtään tehtyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti