keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

It's all about muscle up

Ilmettä kehiin
Tämän viikon teema on todella ollut muscle up. Sunnuntaina koin huikeat onnistumiset kun sain pari todella hyvää toistoa alle. Maanantaina ei tullut muscle upia kokeiltua, mutta tiistaina tapahtui taas kummia. Siitä lisää kohta.

Maaanantaina otettiin alkuun tempailua lyhyen emomin kautta. Pari tempausta kyykyn kautta minuutissa kahdeksan minuutin aikana. Itsellä oli reidet sen verran jumissa että menin aika kevyillä kiloilla eli 45 kg oli tangossa.

Päivän metconissa tehtiin tempauksia, burpeita ja boxeja tähän tyyliin:

18 min amrap
2-4-6-8-10-8-6-4-2-2-4-6....
Power snatch 42.5 kg
Box jump
Burpee
Score: 150 reps

Nyt jälkikäteen ajateltuna tuli varmaan otettua liian räväkkä aloitus kun vedin 10 kierrokseen asti kaikki tempaukset putkeen. Tämän jälkeen alkoikin vaikeudet ja kilot alko painaa ja oli pakko rikkoa sarjoja. 

Boxit meni iha ok:sti ja burpeet oli jopa hämmentävien kevyitä tällä kertaa. Koitin pitää tauot minimissä ja tasaisen vauhdin päällä ja siinä onnistuin ihan kohtuullisesti


Tiistaina tapahtui taas

Tiistaina luvassa voimana shoulder pressiä 3 x 5 toistoa ja viimeisen otin 60 kilolla joka tuli vain kolmesti. Ajatukset oli kuitenkin jo päivän treenissä joka oli:

5 min amrap
5-4-3-2-1
Push press 70 kg
Chest to bar pull-up

- rest 2 min -

5 min amrap
5-4-3-2-1
Push press 70 kg
Bar muscle up

Kuin tilauksesta treeni jossa mu:t mukana. Ekassa amrapissa tein kaikki chest to barit vaikeuksitta katkeamatta, muscle upit olin päättänyt tehdä treenissä kuitenkin kumpparilla mutta päätinkin ottaa väliin ilman kumppariakin toistoja ja tuli yhteensä neljä onnistunutta toistoa eli enemmän kuin olen koskaan tehnyt :).

Treenissä onnistuneet toistot tulivat yksittäisinä mutta treenin jälkeen kokeilin vielä tehdä useamman putkeen ja sieltä tuli kolme kaunista toistoa putkeen. Neljäskin oli lähellä. Riemu oli taas rajaton :)

Nyt on aika kova treeni kuukausi takana kun deload-viikkokin jäi väliin ja nyt on seitsemäs treenipäivä putkeen joten huomenna on ilman muuta lepopäivä. Tämän päivän treeneistä huomenna lisää. Nyt gamesit päälle! Oma top-5 veikkaus on tässä:

 Miehet:

1. Scott Pantchic
2. Rich Froning
3. Jason Khalipa
4. Jonne Koski
5. Dan Bayley

Naiset:

1. Annie Thorisdottir
2. Elisabeth Akinwale
3. Lauren Fisher
4. Camille Leblanc-bazinet
5. Julie Foucher

Myönnetään, lista on enemmän tunteella kuin järjellä tehty :)

1 kommentti:

  1. Joo ihan ok nimiä oot heittänyt, mut ne on vähän väärässä järkässä :) Näin mä olin kelannut nää ennen kun kisat alkoi.

    Miehet:
    1. Froning
    2. Panchik
    3. Khalipa
    4. Smith
    5. Fraser

    Naiset.
    1. Voboril
    2. Foucher
    3. Thorisdottir
    4. Jones
    5. Webb

    VastaaPoista