keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Uusi tuttavuus: Josh

Treenit on viime aikoina kulkeneet hyvin. Entistä kevyempi kroppa liikkuu huomattavasti tehokkaammin. Treenaamista on vähän "sotkeneet" showdownin ja unbrokenin karsinnat jotka tuli tehtyä useampaan otteeseen. Unbrokenissa sijoitus oli 48.s joten kisapaikka jäi harmittavan pienestä kiinni. Tosin vielä on teoreettinen mahdollisuus saada peruutuspaikka ja sen olen valmis ottamaan vaikka tulisi edellisenä päivänä ilmoitus :)

Ring muskelippia, max 3 rep


Tuli myös käytyä kehonkoostumusmittauksessa joka kertoi positiivisia asioita. Rasvaprosentti on pienentynyt kun rasvamassaa on lähtenyt pois ja samalla lihasmassaa tullut lisää. Pakko olla tyytyväinen kehitykseen vaikka kesä menikin aika rapeilla viikonlopuilla.

Perjantain treeneistä jäi suhteellisen hyvä fiilis kun tuli naputeltua benchmark-treeni Josh eli

For time
21 ohs 42.5 kg
42 pull up
15 ohs 42.5 kg
30 pull up
9 ohs 42.5 kg
15 pull up
Aika: 10:13

Treeni näytti paperilta pahemmalta. Tälläinen määrä leukoja on perinteisesti ollut mulle todella paha, mutta viimeaikoina ne ovat tuntuneet poikkeuksellisen kevyiltä. Jaoin toistomäärät fiksusti mutta silti ekojen valakyykkyjen  jälkeen tangosta kiinni ottaminen oli raskasta. Siti sain leuat suth nopeasti nakuteltua. Vauhti pysyi kohtuullisena alusta loppuun. Tästä tuli heittämällä yksi lempparitreeneistä.

Lisää kuvateksti






sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Loppuviikon kikkailua



Torstain treenit
A) barbell complex
1 power clean + 1 clean +1  push press + 1 split jerk 60-80 kg)
B) 20 min, every 2 min
Row 200 m

Perjantain treenit
A) front squat 7 x 6 reps 80 kg
B) Benchmark Wittman
Time: 19:45

Lauantain treenit
A) ring mu
B) 42 min emom
GHD-sit ups x 10
HSPU x 5
Thrusters x 10 @ 35 kg
Ghd-back extension x 10
Rope climb x 2
Wall ball x 10 @ 10 kg
Rest

Edelleen kevennetty viikko menossa ja lauantain treeneissä keskityin harjoittelemaan ring muscle uppeja sekä tehtiin parin treenikaverin kanssa pidempi emom-treeni. 

Tein aiemmin tosiaan muutaman viikon ring mu-progression jonka jälkeen liike alkoi napsahtamaan kohdilleen. Eilen sain tehtyä kolme putkeen, tosin myönnettäköön että viimeinen toisto oli suhteellisen ruma :)


Perjantaina nakuttelin bencmark-treenin nimeltä Wittman eli:
7 kierrosta
15 kb swing 24 kg
15 power clean 42.5 (tein vahingossa 45 kilolla)
15 box jump

Aikaa meni 19:45 johon olen suhteellisen tyytyväinen. Tässä on jotenkin käynyt niin, että koneisto on päässyt puolivahingossa kehittymään. Metconeissa ei puuskuta lähellekään niin paljoa kuin aiemmin ja kroppa pysyy pidempään toimintakykyisenä. Muutamalla sulaneella läskikilolla on varmasti vaikutusta, tosin taas voimaliikkeissä olen nyt lähipäivinä huomannut lievää tehojen laskua. Erityisesti kyykkääminen on tuntunut jäätävän raskaalta.

Seuraavat viikot menevätkin fiilistellessä Showdownia ja Unbrokenia. Itsellä jäi kisapaikat kummastakin harmittavan pienestä kiinni, mutta paikan päällä ollaan se on varma. Ja kai tässä vielä teoreettinen mahdollisuus on kisapaikkaankin mikäli tulee paljon peruutuksia :)