tiistai 30. syyskuuta 2014

Vierumäellä nostelemassa



Viikonloppu oli kokonaisuudessaan huikea. Lauantaipäivä ja yökin meni Vierumäellä virkistyshommissa. Lauantain aikataulu oki tiukka, mutta muiden suunnatessa saunomaan ja suihkuun aamupäivän aktiviteettien jälkeen me suuntasimme Tommin kanssa työntämään tankoa kohti punttisalin kattoa.

Itsellä oli paikat vielä aivan juntturassa perjantain Franin jäljiltä ja tiesin, että nostelusessiosta tuskin tulee huikeaa menestystarinaa. Rehellisiä jos ollaan niin nostot oli aika kaameita, mutta silti nautin sessiosta täysin rinnoin.

Teemana oli ottaa ykkösiä viiden kilon korotuksilla, kiipesin 95 kiloon asti jonka otin vielä rinnalle mutta ylöstyöntö karkasi eteen. Samalla myös vihlaisi hieman olkapäätä ja se meni vähän ihon alle eikä sen jälkeen enää isommat kilot maistuneet.

Mun rinnallevedon alasmeno on normaalistikin kuin hidastetusta filmistä mut nyt mun Franin murjomat reidet teki kyllä jonkinasteisen hitausennätyksen...Alla Tommin tekemä kooste seteistä




Maanantaina paluu treeneihin oli raskas. Lauantain iltariennot painoi todella paljon. Voimasettinä tein push pressillä vitosia alkaen 65 kilosta ja vikalla setillä neljä toistoa 80 kilolla. Raskasta oli. Lopun metconissa vielä push jerkkiä, ring push uppeja, power cleania ja hupsuja. Olin aivan rikki ja jerkit eivät kulkeneet ollenkaan. Treeni oli hyvä mutta oma suoritus huono.

Huomenna Unbroken-karsinnan kimppuun!

Ps. lauantaina seurattiin myös Suomen painonnostomaajoukkueen treenejä ja oli kyllä vakuuttavia nostoja ja hyvä meno treneeissä. Kyllä liikkui rauta komeasti

lauantai 27. syyskuuta 2014

Franday


Kuva arkistosta


Harva treeni saa mussa samanlaisia fiiliksiä aikaan kuin Fran. Jostain syystä tää lyhyt combo thrustereita ja leukoja saa mut aina panikoimaan jo hyvissä ajoin ennen treeniä. Ehkä se johtuu siitä, että vihaan thrustereita ja niiden jälkeen leuanvedotkin tuntuvat vastenmielisiltä. Onnistuin välttelemään tätä treeniä aika kauan kunnes tein ensimmäistä kertaa sen viime huhtikuussa, tuolloin ajaksi tuli 6:44.

Treeni meni tuolloin ihan penkin alle. Yksikään toisto ei tuntunut hyvältä ja olin todella pettynyt. Ehkä tuon viimekertaisen kokemuksenkin takia jännäsin nyt etukäteen vieläkin enemmän. Eilen olis siis taas aika hypätä Franin kimppuun.

Suunnittelin alkuun tekeväni ekan kiekan thrusterit kolmessa osassa, mutta painot tuntuivatkin tällä kertaa kevyiltä joten nakuttelin ne putkeen. Sen jälkeen homma muuttuikin sit hankalaksi. Tavoitteena on tietenkin jossain vaiheessa saada kaikki putkeen, mutta tällä kertaa toistojen pilkkominen olisi saattanut tuoda hieman paremman ajan. Huomasin myös treenin jälkeen että huhtikuussa tein myös kaikki ekat thrusterit putkeen ja sen jälkeen tuli välikuolema. Näin sitä ihminen oppii...

Toka kiekka mulla hajos kolmeen osaan kun ei enää sipuli kestänyt runtata viimeisiä toistoja putkeem. Vika kiekka meni muistaakseen kahdessa osassa.

Treenin jälkeen tuli joten mystinen olo. Tuntu et koko sali hiljeni ja kuulin vaan oman vinkuvan hengityksen. Keuhkoja poltti ja suussa maistu veri. Olo oli sama kuin olis juuri juossut cooperin pikkasen liian kovaa vauhtia. Hetken päästä kun pahin treenikooma meni ohi tuli hyvä fiilis, treeni meni hyvin vaikka aika parani vain 20 sekunnilla mutta treenistä jäi hitosti parempi fiilis. Ehkä ensi kerralla ei jännitä niin paljoa.

Nyt lauantaina visiitti vierumäelle ja siellä painonnostoa luvassa. Ensi viikon kohokohta onkin Unbroken-kisojen karsinnat mitkä olisi tarkoitus tehdä keskiviikkona. Karsintalaji mielestä erinomainen ja mittaa erityisesti koneiston kuntoa. Klassista Crossfittiä parhaillaan. Karsintalajin näet täältä




torstai 25. syyskuuta 2014

kyykkyä kyykkyä

Alkuviikko on treenien osalta mennyt erinomaisesti. Treeneissä on ollut paljon kyykkyjä joka sopii hyvin meikäläiselle sillä tavoitteena on parantaa merkittäväsi omaa kyykkytekniikkaa ja sitä kautta saada myös kiloja ylös. Tiedän et tällä hetkellä esim.etukyykyn naurettavat kilomäärät on enemmän tekniikka kuin voimakysymys.

Sunnuntaina tuli tehtyä painonnostoa pidemmän kaavan kautta ja tulipa taas pari todella hyvää oivallustakin. Tällä kertaa paikat olivat jotenkin vetreämmässä kunnossa ja liikkeet tuntuivat menevän keskimääräistä paremmin.



Maanantaina oli voimana tempausta emomina, otin itse tämän lähinnä tekniikkatreeninä, sillä sunnuntaina tuli tehtyä parin tunnin painnosnostreenit.


Maanantain treenit
Voima/tekniikka
Snatch emom 10
2 reps 40 kg

Wod
15 ohs 42.5 kg
50 double unders
Aika: 7:52

Päivän metcon oli erittäin hyvä setti. Otin tavoitteeksi tehdä kaikki kyykyt putkeen sillä treeniin kuului lisätwistinä yksi ylimääräinen toisto aina sakkona seuraavalla kierrokselle mikäli tanko kävi välissä maassa. Itselle ei tätä sakkoa langennut eli onnistuin tekemään kaikki katkeamatta. Hypyissä sen sijaan stiplasin usein. Tavoitteena oli tässäkin pitää tasainen vauhti ja onnistuin siinäkin



Keskiviikkona oli etukyykkyjen vuoro ja wodina legendaarinen Elizabeth eli 21-15-9 rinnallevetoa ja rengasdippiä. Etukyykyissä tein 5-3-1 toistoilla niin että vikalla kierroksella otin 95 kilolla kolme toistoa.

Elizabethin tein suunnitelmien mukaan eli ekat rivet jaoin 7/7/7, seuraavat viiden sarjoissa ja vikassa 5/4. Jako toimi todella hyvin ja energiaa jäi aina dippeihinkin. Ne tein kolmosina, kakkosina ja lopussa ykkösinä. Aika oli tänään kaksi minuuttia huonompi kuin "pr" mutta silti pidän tätä parempana tuloksena sillä rehellisesti sanottuna dipit eivät kyllä huhtikuussa menneet täydellisinä. Saattaa olla että joukossa on nytkin toistoja jotka hylättäisiin kisatilanteessa. Aikaa meni treeniin 8:52




sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Nupit kaakkoon

Meikäläisellä tuppaa menemään aina metconit samalla kaavalla. Alkuun hirveä intoilu ja hirveällä vauhdilla ensimmäiset toistot pois, sen jälkeen totaalinen välikuolema ja huutohengitystä seuraavat pari kierrosta ja loppua kohden taas vauhti paranee kun kroppa alkaa parantua liian hätäsestä startista.



Tommi on tästä aika paljon kuittaillut ja jollain tasolla olen sen tiedostanutkin, mutten en ole siihen hirveästi kiinnittänyt huomiota. Siinä vaiheessa kun kello menee päälle niin meikäläinen viilettää kuin päätön kana ja aivotoiminta käytännössä lakkaa treenin ajaksi. Sen takia laskeminenkin on välillä ns. arpapeliä.

Tämä sama ongelma tuli vastaan myös perjantaina kun tein päivän metconin jossa tehtiin yksinkertaisesti

For time
30 Back squat + press behind neck 60 kg
Aika: 5:40

Eli simppeli treeni. Intoilin alkuun ja napsuttelin menemään 10 toistoa putkeen ja sen jälkeen jouduin alkaa jakaa toistoja muutaman toiston satseihin. Aikaa meni todella paljon hukkaan kun piti käyttää tankoa maassa ja nostaa se takaisin niskan taakse. Järkevämmällä taktiikalla tästä olisi ollut helposti sulatettavissa minuutti pois. 


Lauantain treeneissä päätin tarkailla kierrosaikoja ja tavoitteena oli pitää kierrosajat tasaisina koko treenin ajan ja tässä onnistuin.

3 rounds for time
20 Wall ball 9 kg
15 GHD sit ups
5/5 pistol squats
Aika: 2:55/3:03/2/58





Pystyin tekemään kaikki liikkeet putkeen ja pitämään kierrosajat todella tasaisina, käytännössä kahdeksan sekunnin sisälle osui kaikki ajat. Wall ballit tuntuivat jostain syystä todela kevyiltä ja niissä ei tullut missään vaiheessa vaikeuksia. GHD on mun mielestä yksi parhaista liikkeistä kehittämään vatsalihaksia ja on perinteisesti ollut mulle todella raskas, nyt jaksoin niitäkin mukavasti vedellä aina 15 toistoa putkeen. Ainoa mikä jäi hieman harmittamaan oli muutamat huonot toistot pistoolikyykyissä. Mulla jäi pari kertaa lantio ojentamatta ja muutenkin kyykyt eivät olleet teknisesti hirveän hyviä.



Voimailuhommia

Perjantaina tuli tehtyä taas Wendlerin ohjelman mukaan maastavetoa 3 x 3 ja kiloja oli 120, 142 ja 154. Vedot oli aika raskaita ja suoraan sanottuna ei tuntunut hirveän hyvältä tällä kertaa. Jouduin tekemään vedot ilma mangnesiumia ja ote ei pitänyt ollenkaan. 

Lauantaina keskityin pelkästään painonnostotekniikkaan ja rinnallevedon allemenoon räjähtävyyttä, sessio ei ollut kovin hedelmällinen. Onneksi tuo metcon sentään pelasti päivän.


torstai 18. syyskuuta 2014

Kuulaa ja muskeliuppia

Kirjoittelin tuossa aiemmin, että energiat on kohdallaan ja näinhän ne on edelleenkin. Keskiviikkona oli vuorossa taas etukyykkyä Wendlerin voimaohjelma näytti 3 x 3 sarjoja. Eli kilot meni mulla 70, 80 ja 90 kg.


Ekat sarjat oli kohtuullisen kevyitä ja viimeisellä sarjalla, kun oli lupa tehdä useampikin toisto, onnistuin tekemään viisi toistoa. En muista aiemmin tehneeni viittä toistoa 90 kilolla joten olin hemmetin tyytyväinen.

Tosin täytyy myöntää, että etukyykyssä mennään kilojen ja tekniikan puolesta vielä aika lastenkengissä ja tästä syystä rinnallevetokin on jymähtänyt paikoilleen. Kun saan etukyykyssä palaset kohdalleen ja kilot ylös niin sen jälkeen on lupa ottaa rinnallevedonkin ennätyksiin päivitystä sillä pääsen vielä jotenkin painojen alle mutta ylöstulo liian raskasta.

Etukyykkyjen jälkeen tein hauskan rallattelutreenin

10 min amrap
3 bar muscle up
6 kahvakuula c & j 2 x 24 kg
12 box jump
Tulos: 3 kierrosta ja 1 bar mu

Bar muscle uppeja ei ole nyt pariin viikkoon hirveästi tullut tehtyä joten halusin tehdä niitä, sekä lisäksi kokeilla ensimmäistä kertaa kahdella kahvakuulalla clean & jerkkiä. Täytyy myöntää että muscle upit tuli aika rumalla tekniikalla ja samoin kahvakuulatyönnöt oli välillä vähän huolimattomia. Kaikesta huolimatta jäi hyvä fiilis ylipäätääm treeneistä! 


Otinpa koko rallattelun videolle....








tiistai 16. syyskuuta 2014

Energinen alkuviikko



Johan maistuu taas treenit ja kroppa palautuu taas normaalisti. Olen ehkä ottanut piirun verran iisimmin tässä pari viikkoa ja selkeästi energiat alkaa palautua.

Sunnuntai meni painonnostohengessä oikein ammattilaisen ohjauksessa. Huikeita oivalluksia tuli ja pari selkeätä kehityskohtaa jota lähdetään työstämään.

Maanantaina yllätin itseni kohtuullisen pirteällä vedolla. Alkuun tehtiin tempausta ja sen jälkeen metcon

For time
10-8-6-4-2
Ohs 50 kg
Kb snatch 32 kg
Then 9-6-3
Burpee
Air squat
Aika: 7:56

Isona yllätyksenä tuli se että kyykyt meni kaikki putkeen. Viime viikolla jouduin rikkomaan useaan osaan kyykyt samantyyppisessä treenissä mut ne vaan kulki. Samoin tempaukset sain tehtyä, sekään ei itsestäänselvyys 32 kilon kuulalla. Oikealla kädellä toistot on jo ihan ok tasolla mutta vasurilla tuppaa tulee aika rumia toistoja...

Kokonaisuutena toi metcon oli nerokas ja olen aika tyytyväinen aikaan. 

Tiistaina tein Wendlerin ohjelman mukaisesti 3 x 3 push pressiä kiloilla 61, 70 ja 80 kg. Kaikki tuli kohtuullisen hyvin, paitsi vikan sarjan vika toisto lipsahti hieman jerkiksi kun jostain syystä pudottauduin hieman tangon alle.

Loppuun vielä pieni neppailu ilman aikapaineita eli neljä kierrosta ja 10 rengasdippiä ja 10 toes to baria. Ekat 10 dippia meni putkeen.




sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Käsilläkävelyä ja maastavetoa




Käsilläkävely on sellainen taito mitä on tullut hinkattua aika pitkään ilman merkittäviä onnistumisen tunteita. Aikaisemmin "käsilläkävely" on ollut lähinnä hallittua kaatumista jonka sivutuotteena tulee muutama hätäinen askel. Mulla on aiemmin hirveä kiire päästä eteenpäin enkä ole malttanut hakea ensi kunnon käsilläseisonta-asentoa ennen kuin lähden kävelemään. Eilen sain ensimmäiset oikeat hallitut askeleet.

Tärkeintä oli voittaa kaatumisen pelko sillä nyt pystyn treenaamaan kävelyä ihan eri tavalla. Ei tässä vielä useita metrejä kävelty, pikemminkin puoli metriä, mutta tässä vaiheessa tuokin tuntuu jo todella pitkältä matkalta.

Käsilläkävelyn jälkeen tein pitkästä aikaa maastavetoa ja tuntui yllättävän hyvältä. Tein wendlerin voimaohjelman mukaisesti ja laskin prosentit oman ennätyksen eli 190 kilon mukaan. Vikassa sarjassa pyöristin kuitenkin (vahingossa) hieman alaspäin kun unohdin laittaa pikkukiekot tankoon.

Lauantain treenit
Skilli: käsilläkävelyä
Voima: maastaveto 3 sarjaa 5 toistolla (116, 130, 140)

Metcon
5 rounds for time
3 deadlift 110 kg
6 toes to rings
18 double under
Aika: 5:46



Maastavedon jälkeen otin vielä pienen neppailun loppuun. Treeni ei ollut kovin raskas vaan pikemmminkin loppujäähdyttely. En ole aiemmin tehnyt toes to ringsjeä ja valitsin ne sen takia, että uskon niistä olevan hyötyä muscle upin kippiin. Maastavedot eivät tuntuneet tässä treenissä kovin luonnollisilta, saattaa johtua siitä että voimasarjat vedin sukkasilleen, mutta treenissä mulla oli kengät jalassa. Tiedä häntä.






lauantai 13. syyskuuta 2014

Tuplaperjantai



Perjantai oli mulla vapaapäivä duunista joten se mahdollisti tuplatreenit. Päivästä tuli todellinen aktiiviperjantai kun aamulla kävin ensin treenaamassa, sen jälkeen sukuloimassa ja sen päälle iltapäivätreenit. Lisäksi illalla tein pari tuntia pihahommia.

Aamulla hilpasin salille ja iskin kynteni Cindyyn.

Cindy
20 min amrap
5 pull up
10 push up
15 air squat
Tulos: 13 kierrosta



Tulos on kolme kierrosta huonompi kuin aiempi PR. En tästä sen kummemmin järkyttynyt sillä tiedän mistä se johtuu. Punnerruksia tuli tehtyä aiemmin todella paljon ja pystyin tekemään niitä noin 50 putkeenkin jossain vaiheessa. Nyt en ole todella pitkään aikaan tehnyt niitä ja se näkyi heti. Sarjat alkoivat hajoamaan jo neljännellä kiekalla. Leuat ja kyykyt meni kaikki katkeamatta. 

Iltapäivän treeneissä aloittelin Wendlerin voimaohjelman mukaisesti push pressillä. Tulen nyt seuraavat 12 viikko tekemään etukyykkyä, push pressiä ja maastavetoa Wendrein mukaan. Eilen oli vuorossa:

Voima: Push press 3 x 5 (60,65,75)
Metcon: 5 min amrap
2-4-6-8-10....
Power clean 60 kg
HSPU
Tulos: 6 kierros + 5 hspu

Hauska ja nopea treeni. Aamun punnerrukset tuli hupsuissa todella nopeasti vastaan. Ja kun stoppi tuli niin homma loppui kuin seinään. Silti treenistä ja todella hyvä maku suuhun. Muutenkin treenipäivä oli onnistunut.




Mielenkiinnolla odotan mites nyt systemaattinen voimaohjelmointi tuo tulosta. Aiemmin en ole hirveän orjallisesti seurannut prosentteja vaan tehnyt fiilikseen mukaan. Nyt kun olen laskenut kilot valmiiksi seuraaville viikoille niin se tuo ainakin ryhtiä treeneihin. 

Tässä vielä pieni pätkä päivän wodista:



torstai 11. syyskuuta 2014

Iloa Inbodysta



Jos viime viikko mentiin vähän väsähtäneissä tunnelmissa niin uusi viikko lähti erittäin hyvin liikkeelle. Maanantaina oli vuorossa etukyykkyä vitosen sarjoissa ja hauska metcon jossa mm. raakatempauksia ja rengasdippejä. Lisäksi keskiviikkona kävin Inbody-mittauksessa ja olen todella tyytyväinen lukemiin mihin olen noin kuuden viikon aikana päässyt

Maanantain treenit
Voima: etukyykky 3 x 5 (70,80,90)
Metcon: 15 min amrap
1 lap oh lunges 20 kg
12 thrusters 40 kg
12 ring dip
12 box jump
Tulos: 3 kierrosta



Maanantain ralli oli kohtuullisen tiukka. Mulla oli energiat kondiksessa ja pistelin menemään turhia säästelemättä.

Askelkyykyt oli odotettua kevyempiä ja pääsin niissä hyvään vauhtiin. Thrusterit on aina silkkaa tuskaa ja tämä kerta ei tehnyt poikkeusta. Jostain syystä rengasdipit on tuntuneet viime aikoina todella raskaalta. Pitänee tehdä niitä useammin. Treenin isoin onnistuminen tuli viimeisellä 30 sekunnilla kun sain hypittyä boxihypyt hirveällä vauhdilla putkeen ja sain tasan kolme kierrosta täyteen.

Keskiviikkona oli taas tempausten vuoro. Ensin emom-tyyliin ja sen jälkeen raakana metconissa.

Keskiviikon treenit
Voima: 13 min emom snatch 1 rep 40 kg - 60 kg
Metcon: 8-6-4-2
Power snatch 50 kg
Ohs 50 kg
Pull up
Aika: 9:07

Keskiviikon metconiin olen hieman pettynyt. Tavoite oli jotain ihan muuta kuin yhdeksän minuuttia. Sinänsä leuat ja tempaukset meni ihan näppärästi mutta ohs takkuili todella paljon ja siinä tuli yllättäviä epäonnistumisia ja jouduin tekemään turhia tempauksia kyykkyjen välissä kun en saanut niitä tehtyä putkeen.

Loppuun otin vielä vähän muscle uppeja ja käsilläkävelyä. Siinä on kyllä kaksi sellaista ikuisuusprojektia...

Inbody-mittausten tuloksia:

Paino kesäkuussa: 100,7 kg
Paino syyskuussa: 95,5 kg
(rasvamassaa lähtenyt 4,7 kg, lihasmassaa ei käytännössä ollenkaan)

Rasvaprosentti kesäkuussa: 22,8 %
Rasvaprosentti syyskuussa: 18,3 %

Viskeraalinen rasva kesäkuussa 140 pistettä
Viskeraalinen rasva syyskuussa 100 pistettä

Eli suunta on todellakin oikea. Erityisen ilahtunut olin siitä, että painonpudotus on tapahtunut nimenomaan läskiosastolla eikä lihasmassaa ollut juurikaan lähtenyt. Jalkoihin oli jopa tullut hieman lisää massaa.

Mulla oli vuosi sitten viskeraalinen rasva 180 pisteessä eli todella korkealla, nyt siis pudonnut 100 pisteeseen joten tähän olen todella tyytyväinen. Mittaustulokset on siis otettu kesäkuussa ja syyskuussa, mutta suurimmat muutokset ovat tulleet viimeisen kuuden viilon aikana. Tästä on hyvä jatkaa kohti tavoitepainoa joka on tasan 90 kg.









sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Vali vali seli seli



Kulunut viikko on ollut treenien puolesta aika tahmea. Jotenkin olo on ollut aika vetämätön ja treenitkään eivät ole maistuneet normaalilla tavalla. Tämän lisäksi myös safkapuoli ja unen saanti on ollut vähän niin ja näin. Ehkäpä näillä on joku yhteys :)

Monesti sitä tulee kyllä hölmöiltyä arjessa kun skippaa eväät tai viivästyttää nukkumaanmenoa tunnilla. Näillä pienillä itsensä pahoinpitelyillä on ainakin omaan jaksamiseen selkeä vaikutus.

Muutenkin olen sitä mieltä koneiston rakentamisesta merkittävä osa tapahtuu makkarissa ja keittiössä. Jos jättäisi viikossa esim. yhdet treenit väliin ja käyttäisi siitä vapautuvan ajan viikon ruokien suunnitteluun niin väitän että kehitys räjähtäisi kokonaan uudelle tasolle.

No, paatos sikseen. Tänään siis vähän väsähtänyt kroppa polki 13 km matkan crossfit vantaalle ja edessä oli raakatempauksia. Raakana sen tähden että nilkka/kantapää kiukuttelee edelleen ja en uskalla mennä kunnolla kyykkyyn.

Nakkelin pään päälle 40-65 kiloa 1-3 toiston sarjoissa. Eihän ne hyvältä tuntuneet missään vaiheessa. Paino meni liikaa päkiöille ja tanko karkasi aivan liian kauas. Muutama epäonnistuminen ja sit meni sipuli jumiin ja aloin kiukutella ku pikkutyttö. Ottaakohan sitä joskus vähän liian vakavasti nää hommat?





No päätin kuitenkin et nyt loppuu ainakin valitus ja ensi viikosta tulee hyvä treeniviikko. Asenteestahan tää homma pitkälti on kiinni ja jos tulee salille jo valmiiks sellasella fiiliksellä etten osaa niin eihän siitä varmaan mitään tuukaan.

Tenpausten jälkeen otin vielä pikaisen wodin seuraavalla combolla:

Metcon:
10-8-6-4-2 push jerk 50 kg
10-12-14-16-18 ghd sit ups
Aika: 8:40

Kilot valitsin sen mukaan et halusin tehdä kaikki putkeen ja niin teinkin. GHD vatsoja tulee harvemmin wodissa tehtyä ja ennustankin kipeitä vatsalihaksia. Lopun kierroksissa oli pakko rikkoa sarjat nelosiin ja kolmosiin kun en halunnut kuitenkaan vaarantaa tekniikkaa tässä liikkeessä. 


perjantai 5. syyskuuta 2014

Soudellen


Perjantai-chipper
1600 m row
50 wall ball
40 box over
30 burpee
20 power snatch 42.5 kg
Aika: 19:40


Johan oli märkä treeni tänään. Tälläset 20 minuutin treenit pistää kyllä ihmiset jänniin paikkoihin ja mielen täyteen kummia ajatuksia. Taisin ottaa tuon 1600 metrin soutuosuuden liian nopealla vauhdilla ( 5 min 54 sek) koska wall ballit sen jälkeen oli täyttä tuskaa. Siinä nakkelin palloa ja teki mieli vähän itkeä.

Wall ballin jälkeen box overit olivat osastoa " siedettävät". Hetken pompittuani taas yllättäen burpeet oli ihan hanurista, sain ne kuitenkin jotenkin runtattua.

Loppuun vielä tempauksia, tanko liikku ihan ok:sti ja pääsin loppuun ennen tavoiteaikaa. Tavoitteena oli 20 minuuttia ja sen alitin muutamalla sekunnilla.

Treenin jälkeen jäin vielä wodiin jossa oli jerk-tekniikkaa ja sain pari todella hyvää vinkkiä. Kroppa ei ollut ehkä vastaanottavaisimmalla tuulella ton metconin jälkeen mutta aivot hiffas parit tärkeät jutut. Niistä ehkä lisää kun tulee seuraava PR jerkissä





😑😉

Viikon treenit




Lauantain treenit
Skills: ring muscle up
Voima: 9 min emom front squat 80 kg 2 reps

Maanantain treenit
Voima: hang power clean
5 x 70 kg
5 x 80 kg
3 x 90 kg
1 x 100 kg

Metcon: pari DT
5 rounds for time
12 deadlift 70 kg
9 hang power clean 70 kg
6 push jerk 70 kg

Tiistain treenit:
bench press 3-5 reps 80-90 kg
pair metcon:
12 min amrap
30 du
15 power snatch 35 kg
Tulos: 3

Keskiviikon treenit
1 rep max push press & Front squat

Lauantaina meni treenit muuten aika väsyneesti, mutta kyykyt kulki hyvin ja sain tehtyä ehkä parhaat etukyykyt ikinä. Emomissa mulla oli 80 kiloa tangossa ja sillä kaksi toistoa joka minuutti. Oli sen verran "kevyttä"  että ensi kerralla otan 90 kg. 



Maanantaina tein taas pitkästä aikaa treenit duunipaikan salilla, otin alkuun hang power cleaneja ja 90 kiloa liikkui vielä kohtuu kevyesti kolme kertaa. Satkun kanssa mulla lipesi ote tangosta ja ihmeellisen aivopierun saattelemana otin tangon reidellä vastaan. Reidessä on nyt kunnon mustelma, onneksi ei käynyt pahemmin.

Metconina tehtiin pari DT joka toimi todella hyvin. Tein kaikki maastavedot putkeen, mutta cleaneissa ja jerkeissä joutui jakamaan toistoja. Cleanissa mulla oli suurimpana haasteena otteen pitäminen. Tanko oli liukkaampi kuin Vantaalla ja se aiheutti välillä ongelmia.

Tiistain treeneihin kuului penkkiä ja Crossfit tream series event 1 eli Tommin kanssa parina tempausta ja tuplahyppyjä. Treeni oli loistava ja saatiin kohtuullinen tuloskin. Otteen kanssa oli tänäänkin vaikeuksia ja tanko ei meinannut pysyä käsissä.

Keskiviikon treenit meni niin persiilleen kuin vain voi mennä. Nilkka on nyt kiukutellut viikon verran ja nyt se vaivasi erityisesti push presseissä. Outoa. Etukyykyssä hain ykkösmaksimia ja sitä en löytänyt eli 112.5 kg ei tullut ylös. 

Tällä viikolla on ollut hieman palautumisen kanssa hakemista ja koko viikon ollut aikamoinen väsymys päällä. Lomalla ja kohtuullisen rankoilla Cf vantaan 1-v bileillä saattaa olla vaikutusta asiaan. Piristystä elämään tuo kuitenkin upouudet Inovin fastliftit







😆